Крем за ръце TEXTURA

август 01, 2013 Maia Georgieva 0 Comments


Та-дааааа!
 Честит ви август! Това е един от любимите ми месеци през годината и ето, че най-после и той настъпи! Бързо, толкова бързо изпратихме месец юли, чак не разбрах как измина. И тъй като както казах това е много чакан от мен месец в годината, точно днес - на 1-ви ще ви представя едно мое вълшебство - кремът за ръце на Textura.bg. Това е испанска марка, която предлага всякакви готини неща - козметика, спални комплекти, покривки, кърпи, плажни аксесоари и всичко това както за възрастни Interiors, така и за деца Baby and Kids :) 
Като вляза в магазина им се забравям - толкова е приятно и уютно, а продавачките - така любезни, мили и усмихнати, много внимателни към клиента :)
Време е да ви представя - крем за ръце TEXTURA. Използвам го от близо седмица, а количеството му значително намаля. Хмм, това май се дължи на факта, че го използвам не само като крем за ръце, а и като лосион за тяло. Перфектен е! Оставям ви да се насладите на снимките. Самите впечатления са под тях :) Ако се чудите защо снимките са на плажа - не се чудете толкова - магазини Textura в момента са на абсолютно морска тематика :)










Кремът за ръце е в прозрачна удобна опаковка от 250мл. Има дозатор, който коже да се завърта надолу и да се "заключва", което го прави много практичен. Съдържа екстракт от маслина. Кремът успешно овлажнява и омекотява кожата на ръцете ми. Много е приятен като консистенция - има бял цвят, много лек и не е мазен! Не оставя следи след като се намажа!Попива моментално, оставяйки уникално нежен аромат! Толкова нежен, че постоянно се душа :)))) Както вече казах  - мажа не само ръцете си, но и цялото тяло. Използвам го след плаж, за да овлажни кожата ми, с което кремът се справя перфектно. И всичко това само за 15 лева! Уникален продукт!!!!

❥ I Love You, TEXTURA!!!! 

0 коментара: