Винаги хубава коса с Арома

септември 08, 2013 Maia Georgieva 0 Comments





Арома Стъле 445


Aroma Style - най-новата боя за коса на българската марка Арома. 

ДЪЛБОКО ПОДХРАНВАНЕ С НАСИТЕН ЦВЯТ И БЛЯСЪК ОТ КОРЕНА ДО ВЪРХА.

Потопете се в цветния разкош от нюанси на новата дълготрайна крем-боя за коса АROMA Style. Има нежна кремообразна формула с интензивни пигменти и уникален комплекс от 5 ценни натурални масла, които хидратират и възстановяват жизнеността на косата. Mаслата от арган, aвокадо, бадем, жожоба и гроздови семки са мощни антиоксиданти, които проникват дълбоко в косъма и придават изключителен блясък и сила на косата. Маската с екстракт от нар и UV филтър, нанесена след боядисването, запечатва цвета в косъма и прави косата още по-жива и блестяща. Перфектно покритие на белите коси. Има 16 нюанса. 
Аз избрах да пробвам номер 445 - ледено рус (най-светлия в палитрата). Извадих всички от кутийката и снимах какво съдържа тя. По-горе на снимката можете да видите какво съдържа. Смесих крем боя, окислител, комплекс от 5 натурални масла (арганово масло, масло от авокадо, бадемово масло, масло от жожоба, масло от гроздови семки и екстракт от нар). Комплексът от 5 масла има за цел да подхрани, хидратира, заздрави косата, да й придаде блясък и наситен цвят. Те са в малко пакетче, което изсипах в боята (жестоко!). Има и лист с инструкции, които прочетох и следвах. Боядисах се сама много лесно в домашни условия. Многооо количество боя (60мл)! Наистина напълно, ама напълно достатъчно, за да се намаже обилно цялата коса. Скоро не бях срещала боя за коса, която да има толкова много количество боя, с която се намазах съвсем спокойно без да я пестя и да се чудя дали ще ми стигне да намажа косата си от корените до върха. Повтарям отново - успях да намажа цялата коса, която е до раменете. Не е като останалите мини бои, при които намазваш корените и после се чудиш какво да правиш с останалата ненамазана коса. Една опаковка е предостатъчна! За разлика от много други бои за коса, след разтварянето на тази го нямаше този лош и натрапващ се аромат, напротив - ухае хубаво! Усетих хубавия аромат още щом я разтворих. Боята е много щадяща и мека, изобщо не изтощи косата ми, не пари на очите ми докато се боядисвах и не щипеше на скалпа ми докато стоях намазана. Останах много приятно изненадана и от резултата - страхотно покри белите коси, както и тъмните корени. Получи се страхотен еднакво наситен цвят от корена до върха - светло рус (така и не направих снимки....). Желаният ефект е постигнат на 100%!!! Надявам се да е доста траен и да не се измие бързо, защото ми харесва супер много цвета на косата ми в момента. Цената й е много добра предвид качеството и количеството - само 3 лева! Споделете, ако и вие вече сте я опитали!
Също така използвам шампоан за боядисана коса Aroma Green Line с нар. Той помага цвета на косата да не се измива и да запази блясъка си. Косата ми е прекрасна след измиване с този шампоан! Ухае много лятно на нар и сладост, има светло розов цвят. Прави хубава мека пяна. Измива чудесно косата ми, прави я блестяща и мека. Цветът е запазен видимо за много по-дълго, благодарение на екстракта от нар  и UV-филтърът. Формулата е с до 95% натурален произход, без парабени, без алкален сапун, с неутрално PH. Опаковката е 250 мл., жалко, защото мнооогооо ми хареса и искам ощеее! Задължително ще го имам отново, след като приключа с тази опаковка, която е вече на дъното :) Струва близо 3 лева. Предлага се и маска за коса от същата серия (която се предлагаше в боята в мини версия за едно измиване) , както и балсам за коса. Смятам, че за още по-добър ефект е добре да използваме и маска за коса след измиване с шампоана. Тя ще придаде блясък и мекота на косата :)




http://www.aroma.bg/

0 коментара: