All I Want For Christmas - 'Premium Health Products' ltd

декември 08, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

(Да си спомним за лятото с усмивка :)

Помните ли ги? Преди време споделих смението си за няколко техни продукта. Вижте ги набързо отново туктуктук и тук! Много от тях вече свършиха, а други са на дъното. Всички ми бяха много любими. Ще ви покажа и какво още предлагат те! Смятам да опитам и останалите им продукти, защото съм сигурна, че ще са изпипани до последния детайл и ще са много хубави. Само да сизнаете, че тези продукти, които вече изпробвах, ще са чудесен коледен подарък! Те ще се погрижат за вашата кожа и ще я съхранят от неблагоприятните зимни условия. 
Ето с какво ви запознах аз:



Това е техният любим мой продукт! Бих го използвала постоянно и няма да ми омръзне никога! Просто - must have!


Марката предлага още два хидратиращи крема за лице - Day Cream SPF 15 и Face and Eye Cream. Нямам търпение да пробвам и тях!

PANTHENOL EXTRA SUN CARE 50+
Нежна фотозащита за лицето,шията и деколтето! Бaриера за слънчевите UVA/UVB лъчи, които предразполагат дермата освен към производството на меланин,също и към пигментация и преждевременно стареене на кожата. Лека ,приятна, немазна текстура, подходяща за всеки тип кожа!
Pantenol Extra Sun Care 50+ дава максимална защита от вредното влияние на слънчевите лъчи.
Употреба: Нанася се 20 мин преди излагане на слънце, на интервал от 2 часа, или след контакт с вода, потене или бърсане с хавлия. ( 50 ml )

PANTHENOL EXTRA SUN CARE 30
Слънчева защита със средна степен на пропускливост на слънчеви лъчи.
Подходящ за кожа, с тъмен пигмент или вече придобит загар!
Хидратираща, подхранваща грижа в най-слънчевите топли дни, която ще ви предпази освен от вредното влияние на слънчевите лъчи, така и от въздействието на свободните радикали,които са първопричина за появата на по финни и в последствие по дълбоки бръчици.
Употреба:Нанася се 20 мин преди излагане на слънце,на интервал от 2 часа,или след контакт с вода,потене или бърсане с хавлия. ( 50 ml )

Със сигурност ще купя тези слънцезащитни продукти за следващото лятото! Оххх, къде си ляятоо...
Premium Health Sun Care

НЕСЕСЕР VISION KIT 3 IN 1


Чудесно съчетание от почистващ разтвор за очила, кърпичка с която да премахнем замърсяванията от лесно раними повърхности като оптика, фотоапарат, бинокъл, монитори, камери, и една мултифункционална мини отверка!

Много целувки за Премиум и великолепните им продукти! :*
♥ ♥ ♥ ♥ 

0 коментара: