Крем за лице и маска за лице от Annemarie Börlind - сертифицирана органична козметика

декември 10, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Следващите неустоими коледни подаръци идват от Annemarie Börlind. Това е немска козметична компания основана през далечната 1947 година в Шварцвалд. През годините компанията е доказала, че произвежда висококачествени натурални и екологично чисти продукти в грижите за кожата и косата. Притежава ECO CONTROL сертификат - гаранция за качество и традиции в производството на екологична козметика. Чрез ECO CONTROL сертифицирането, ние се ангажираме освен с устойчивото използване на природните ресурси и с високо уважение към хората, с които работим. Компанията Börlind GmbH взема участие в различни социално-екологични проекти, съчетава биологичното земеделие в различни региони на света с устойчива социална концепция за хората. 

Производителят разполага с най-съвремената техника, използва най-новите производствени методи и технологични познания, с което гарантира изключително внимателното преработване на ценните естествени субстанции и с това запазване на лечебното им и полезно действие. Растителните вещества са от екологично чисти култури, контролирани с най-строгите качествени стандарти. Освен това не се използват животински екстракти или нефтени продукти /парафин/. Други важни критерии са отхвърляне на тестването върху животни и геннотехнологично изменените суровини.


За Коледа изисканата марка предлага големи намаления, отстъпки и промоции при закупуване на продукти. 

Ето от къде може да стане това: http://www.boerlind-bg.com/

Аз и моята майка опитахме три продукта за лице, от които останахме очаровани. 

Първият, който е подходящ както за моята, така и за нейната кожа е от серията 

LL REGENERATION -  Естествена регенерация на кожата

Стимулира клетъчното регенериране и обновление, благодарение на патентования LL Bio-Complex.
Възстановява влагозадържащата способност на кожата.
Защитава срещу увреждане, причинено от свободните радикали, предотвратява появата на фини линии и бръчки.
Подхранва и подмладява с ценни растителни масла.
В резултат кожата е сияеща, млада и здрава!
Това е LL REGENERATION  Хидратираща крем-маска.
Интензивно хидратира и възвръща жизнеността на уморената кожа. Повишава естествените влагозадържащи способности на кожата. Съдържа LL Bio-Complex, който доказано ускорява и стимулира клетъчното обновление. Уморената и напрегната кожа, бързо възвръща младежката си свежест и виталност. Нанася се плътен слой върху почистената кожа. Крем-маската се абсорбира в кожата за 15 минути. Не се отмива.

Опаковка: 50 мл.
В момента е намалена от 46 лева на 39.10 лева.
Какво мога да кажа за маската ли?! О-о-о-о-оооо, само най-доброто! Много лесна за използване маска, а даваща много хубави резултати! Аз опитах мини вариант от 15мл. Стилно стъклено бурканче (много харесвам маски и кремове в стъклени бурканчета, защото все си мисля, че продуктът вътре се съхранява по-добре и запазва всичките си съставки непроменени). Маската е много мекичка, не много гъста, бяла на цвят, ухае приятно. Нанасям я с моята върховна четка за маски или просто с пръсти, ако бързам. Слагам дебел слой маска, като покривам всички зони. Дори и да нанеса в зоната около очите, маската не ми щипе и пари. Тя по-скоро е като хидратиращ крем. Забелязва се съвсем леко върху лицето, а постепено съвсем попива в кожата. Много приятно усещане създава - лека прохлада и много хидратация в едно. Оставам да действа около 15 минути, когато маската напълно се е абсорбирала в кожата ми. Не е нужно да отмивам маската с вода. Ефектът - мека, хидратирана кожа с изравнен тен. Лицето ми изглежда свежо и бодро :)








Маската можете да откриете на сайта:


Следващите два продкта са от серията SYSTEM ABSOLUTE - Съвременна противостарееща грижа.

Серията System Absolute e перфектната грижа за зряла кожа, която работи и под повърхността й.
Иновативна формула, която придвижва активните съставки към вътрешните слоеве на епидермиса.
Изключителен Bio-Complex, който подпомага регенерацията на кожата и стимулира кръвообръщението. 
Резултатът е видимо по-стегната и поддържана кожа. 

Серията съдържа няколко продукта. Моята майка използва SYSTEM ABSOLUTE Нощен крем и SYSTEM ABSOLUTE Флуид против бръчки за околоочния контур. В момента се предлагат като промопакет. Тя ми сподели, че нанасяла съвсем мъничко крем, защото си го пестяла. Бил идеален за зимата и се надявала да й стигне до края на зимните месеци :)

SYSTEM ABSOLUTE Нощен крем

Богат нощен крем за зряла кожа със склонност към образуване на бръчки и фини линии. Снабдява кожата в дълбочина с ценни натурални екстракти и полезни активни съставки. Витамин А и високо ефективния Bio-Complex активират естествената регенерация на кожата, подпомагат клетъчния метаболизъм и заедно с екстракта от алги (aosain) поддържат еластичността и стегнатостта на кожата. Алое вера хидратира кожата, а маслата от жожоба и макадамия подсилващ защитните й сили и я оставят възхитително мека и гладка, без да я омазняват.
Опаковка: 50 мл. 
Сега + 50 % повече - ПРОМОЦИОНАЛЕН РАЗМЕР: 75 мл

Моето мнение:

Кремът се предлага в стилна опаковка - масивно стъклено бурканче със златна капачка. Моят е от 50 мл. Кремът е плътен, доста хидратиращ, ухаещ на....като на нещо много познато за мен, но така и не можах да се досетя. Подходящ е за зряла кожа. Майка казва, че нанася крема всяка вечер. Попива бързо, добре хидратира, без да оставя чувство за мазнота. На сутринта кожата й е видимо по-хубава. Много подходящ за зимата! За зряла кожа или не, и аз го изпробвах....не устоях на изкушението! Мхм, на мен също определено ми хареса!

SYSTEM ABSOLUTE Флуид против бръчки за околоочния контур


Натурална грижа за деликатната зона около очите. Екстракт от алги повишава еластичността на кожата, минимизира съществуващите бръчки и фини линии и предпазва от образуването на нови. Гликопротеин стимулира естествената регенерация на кожата. Хиалуронова киселина и сорбитол хидратират кожата в дълбочина и й придават дълготрайна свежест. Масла от жожоба, макадамия и морски зърнастец подсилват защитните сили на кожата и я оставят възхитително мека и гладка, баз да я омазняват. Заличава признаците на умора.


Опаковка: 15 мл.

Моето мнение:


Моята опаковка - сладинка, мини, от 5 мл. Както вече казах - предлага се в поромокомплект заедно с крема за лице. Има си и помпичка, разбира се - личи си класата на продуктите. Мнооогооо готин продкт е! Текстурата не е много гъста, достатъчно е съвсем мъничко продкт, попива сравнително бързо. Толкова хубава става кожата около очите след като го използвам! Появата на първите бръчки около очите ми са на лице, дано с продължителната употреба на флуида да се заличат до някаква степен. Майка ми харесва повече крема за лице, а аз този флуид! :)















Това е от мен за сега! А вие броите ли дните до Kоледа, сладки мои?! 

0 коментара: