Scottish Fine Soaps - Christmas Collection / Коледа ухае на коледен сладкиш с джинджифил....

декември 19, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Какво ще кажете да внесете доза коледно ухание с ароматните продукти на Scottish Fine Soaps...
Приказен коледен комплект Gingerbread Luxury Essentials, съдържащ четири ароматни продукта, поместени в стилна кутия :)

Съдържа:
Сапун 40g
Душ гел 75ml
Крем за тяло 75ml
Крем за ръце и нокти 75ml

Имат прекрасен коледен аромат -  gingerbread
, който е просто неустоим!
Цена на целия комплект: 23 лв.
Вижте тук :)

Марката предлага същия комплект и с аромат на ябълка и канела. А всички коледни подаръчни комплекти можете да видите ето тук. В страхотни метални и картонени кутии ще откриете вълшебствата. Много оригинални коледни предложения, които биха зарадвали всеки! Лично аз много се зарадвах. Преполагам, че ще изненадате приятно и своите близки. А домът им ще ухае целия на коледен сладкиш с джинджифил, ябълка, канела - ароматите на коледата, ароматите на домашния уют и топлина.
Не се стърпях и нащраках един куп снимки, които можете да разгледате. Само да можехте да усетите аромата....









Кратко описание на всеки продукт от луксозната кутия:



Сапунът е първият приказен продукт - опакван много сладко в бяла хартия. Само 40 гр, които успяват да ароматизират цялата баня, докато нежно измивате кожата си с него. Плъзга се леко по кожата, прави чудесна пяна и оставя кожата много подхранена и ухаеща.



























Крем за тяло - второто вълшебство. Ухае на празник :) На Коледа и Нова година задължително ще се намажа с този лосион. Отново се разнася уникалния джинджифилов аромат във всички стаи вкъщи. Лека, приятна, не мазна формула. Едно блаженство....







































Крем за ръце и нокти с джинджифил - намазвам се и след това не отделям ръцете си от...носа си :) Душа ги, мириша ги и... така ми се дояждат вкусни канелено - джинджифилови сладки. Кремът е малко по-мазен от лосиона, но овлажнява кожата на ръцете ми отлично! Вкъщи не можем да го разделим :) Смятайте, че няма да издържи задълго и ще привърши скоро. Също както, ако бяха сладки -  не биха оцелели дълго.


Душ гелът е последният продукт в кутията. Отново същия прекрасен аромат, прозрачен цвят, средно гъст. Измива много приятно, не изсушава. Ароматизира кожата и банята. Час, след като съм се къпала, банята още напомня на душ гела :)







Невероятно е колко коледен дух може да внесе този мега любим комплект Gingerbread на Scottish Fine Soaps!

0 коментара: