OLOS - CITY KIT - травел комплект за лице и тяло

декември 02, 2013 Maia Georgieva 2 Comments








Ето какви вълшебства ви представям днес - комплект продукти OLOS. Ако все още се чудите какво да подарите на своята половинка за Коледа или пък смятате сами да си направите един хубав коледен подарък, не се чудете повече. Уверявам ви, че този комплект ще се хареса на всяка жена. Изтънчен и стилен! Поднесен в стилна и интересна опаковка! Може би в първия момент, когато видите комплекта ще си помислите, че получавате нещо за хапване :) Но после ще се убедите, че е нещо много, много по-добро....
Комплектът съдържа: 
Крем биостаминалия 50 мл
Крем ориз за тяло 50 мл
Почистващо млако за лице 50 мл

 Biostaminalia - No-Age Facial Cleansing Milk. Подмладяващо почистващо мляко за почистване на кожата от замърсявания и грим. Благодарение на стволовите клетки от ябълка кожата се витализира и освежава. Използвам тампонче, на което нанасям малко от продукта. След това минавам с тампончето по цялото лице. Почиства отлично! Оставя приятно усещане върху кожата ми. Ухае прекрасно!

 Biostaminalia - No-Age Facial Day Cream - Дневен крем - растителните сволови клетки от ябълка са вложени в мека кремообразна тексура. С тяхна помощ се стимулира регенерацията на епидермалните стволиви клетки и се запазва свежестта и младежкия вид на лицето. Формула, обогатена, с кислород за подобряване на клетъчното дишане. Кожата ми става кадифена, чувствам я отлично мека и хидратирана! Не само, че я чувствам така, но и изглежда по този начин - с изравнен тен, без зачервявания и лъскави участъци. 


 Melting Body Cream - крем за еластичност - мек, кремообразен, деликатно ароматизиран. Съдържа оризови протеини и есенциални масла, познати със своите подхранващи и еластизиращи свойства. Кожата е хидратирана, коринено гладка и приятно уханна! Текстурата на крема е нежна и направо се топи... Съдържа и малки гранулки, които се разтварят и попиват в кожата, след като ги втрием. Много, много, ама наистина много харесван от мен продукт! Допада ми и текстурата, и аромата! За жалост тук е само 50 мл., които почти изгребах на бързи обороти :) Искаше ми се маааалкооо повече, защото е уникален по рода си!


Разгледайте комплектa ето тук. Цената е нищо в сравнение с това, което получавате! А и по Коледа винаги можем да си позвилим да се поглезим! Все пак е един път в годината ;)
Единствено от прекрасните beautyexpert.bg.

2 коментара: