ПАСТА ЗА ЗЪБИ SPLAT ЧИЛИ

декември 17, 2013 Maia Georgieva 0 Comments







До сега не бях представяла паста за зъби, но никога не е късно да напиша ревю и за такъв продукт. Пастата, която ви показвам е Splat Чили и се предлага от http://apteka-optima.com.
Ето какво казват за нея:
  • Кръвоспиращ ефект – 44%.
  • Почистващ ефект – 65,3%.
  • Противовъзпалителен ефект – 70,2% 
Младостта и красотата на усмивката в повечето случаи зависи от цвета на зъбния емайл и състоянието на венците. С възрастта дентина естествено потъмнява, венците стават по-слабо еластични. Затова е необходимо да се подобрява кръвообръщението на венците, като се масажират внимателно с четката и се използват пасти, стимулиращи кръвообращението на веществата. Редовното премахване на зъбната плака позволява значително да се понижи риска от стоматологични заболявания и да се съхрани здравия цвят на емайла.
Пастите за зъби на силициева основа са най-безопасни, тъй като не довеждат до изтриване на емайла и повишаване на чувствителността, благодарение на заоблените полиращи частици.
Иновационната паста за зъби CHILI връща естествената белота на зъбите, безопасно изсветлявайки зъбния емайл. Капсацина - парещото вещество в лютата чили-чушка, има силно имуностимулиращо действие, предпазва от развитието на инфекциозни заболявания на устната кухина, подобрява зарастването на ранд. Освен противовъзпалително действие, натуралния екстракт от чили притежава антиканцерогенен ефект. Съвременните компоненти на пастата внимателно избелват – без да повреждат емайла, оставяйки зъбите чисти и сияещи.
Активни компоненти:
  • екстракт от магданоз,
  • екстракт от чушка,
  • натриев флуорид,
  • калцис®.
Моето мнение за пастата за зъби е много, ама много добро. Доволна съм от действието й на 100%! А именно - имах нужда от избелване, което обаче да не се окаже пагубно върху венците ми (които са много кекави и все кървят). Тази паста избелва зъбите много внимателно и не засяга венците. Моите зъби са видимо с тон по-бели и не са станали чувствителни, нито кървят. Не случайно е чили :) - има леко пиперлив мотив, който се усеща по време и след измиване на зъбите. Освен избелващото действие почиства зъбите отлично и оставя свеж дъх.
А относно малкото квадратче в долната част на пастата - натурални съставки + примеси от химическа композиция.
Ето значението на всички цветове, които можете да намерите върху различните пасти за зъби:
Зелено( най- често квадрат) = Натурални съставки
Синьо (квадрат) = натурални съставки+ лекарствени медикаменти
Червено (квадрат) = натурални съставки + примеси от химическа композиция
Черни (квадрат) = Чиста химическа композиця


Пастата за зъби е 75 мл. и струва 9 лева.
Вижте я по-подробно тук :)

Всички пасти за зъби Splat изглеждат пикантно. Ето къде може да разгледате цялата серия: на сайта тук.
При поръчка на 3 пасти за зъби от серията Splat, получавате 4-та – ПОДАРЪК!!!
Поздрави!

0 коментара: