L´Oréal Professionnel Mythic Oil

януари 15, 2014 Maia Georgieva 0 Comments




Днес се спирам върху един почти привършен от мен продукт - олиото за коса Mythic Oil. То е подходящо за всеки тип коса. Ето какво още казват за него от Enzo:


Описание:

Уникалното олио L´Oréal Professionnel Mythic Oil подхранва в дълбочина вашата коса,  придава й блясък и я направи гладка. Богатото съдържание на масло от авокадо и грозде осигурява грижа в дълбочина, придава на косата блясък и предотвратява цъфтенето на краищата. Олекотената текстура не натоварва косъма и същевременно улеснява оформяването на прическата. Продуктът не омазнява косата и попива съвършенно в косъма.  Благодарение на L´Oréal Professionnel Mythic Oil вашата коса ще бъде лъскава и копринено нежна!

Ефект:

  • подхранва и придава блясък 
  •  предпазва косъма
  • не натоварва косата
  • улеснява оформянето на прическата

Активни вещества:

масло от авокадо – подхранва и омекотява косата 
масло от грозде – предпазва косата от увреждане

Вид коса:

Подходящо за всички видове коса.

Начин за нанасяне:

Нанесете малко количество върху измита и с кърпа подсушена коса.  Не се отмива, оформете желаната прическа. 
Аз за L´Oréal Professionnel Mythic Oil:
Използвам олиото вече над година. В опаковката има още около два пръста продукт. Много е икономично. Опаковката е супер - пласмасова, здрава и никога не ми се е разливало олио по нея. Има много удобна помпичка, която забравих да снимам. Помня, че кутийката също беше много оригинална - бяла, с декорация като дантелка. Олиото е течно, прозрачно с лек жълт нюанс, ухае божествено. Нанасям от него, когато се сетя на влажна коса. Изпомпвам два пъти, разтривам олиото между ръцете и минавам по дължината и по върховете. На връхчетата нанасям малко повече продукт. Още щом нанеса олиото се забелява действието му. Косата се приглажда, става бляскава и коринено мека. Уханието се пренася и върху косата! Прави и най-сухата и накъсана коса да изглежда прекрасно! Убедете се сами! Това е подходящо за всеки тип коса. Има Mythic Oil за боядисана коса и неподдайна коса. Не се съмнявам, че и те ще са прекрасни!
За детайли  - http://www.enzo.bg/

0 коментара: