Ревю на няколко продукта с марка ProfiDerm

февруари 06, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 
Днешната публикация е ревю на още няколко продукта на българската козметична марка ProfiDerm. Използвам ги в момента и съм много доволна. Най-сетне седнах да напиша и ревю, преди да са свършили. Всички са в прекрасни тубички от 50 мл. и се нанасят последователно.


Започвам с Полиращ, почистващ и омекотяващ гел 1. 
Действие:
• Подпомага почистването на порите в дълбочина
• Омекотява, пречиства и просветлява кожата
• Минимизира пигментните петна
• Заглажда релефа на кожата и свива порите
Активни съставки:
• Бетахидрокси киселини, извлечена от кората на върба
• Гликолова киселина, екстрактирана от захарна тръстика
• Млечни киселини от натурални източници
Туба 50 мл
Подходящ е за всички типове кожа. Гелът е прозрачен, средно гъст и има приятно ухание (леко сладко, ухае ми на рози :). Нанасям го на почистена кожа, като избягвам зоната около очите. Изчаквам няколко минути и отмивам. Гелът попива леко в кожата и я охлажда. Много добре почиства кожата ми. Черните точки ги няма, порите са видимо по-незабележими. Ефект - отличен. След като измия лицето си, усещането е много приятно - леко ми е на кожата и е много нежна и освежена. Използвам го 2-3 пъти седмично. След това нанасям гел 2.


Стягащ и успокояващ гел 2
Основни активни съставки:Мултиминерален к-с Pentavitin®, Хиалуронова киселина, D-Пантенол
Действие: Подпомага клетъчното регенериране и обновяване на кожата, а благодарение на патентования антиейдж комплекс предотвратява остаряването на кожата. Подпомага заздравяването на раните и оздравителните процеси при всички видове кожи.
Дълбока хиидратация; Насища с кислород; Успокояващ ефект; Подпомага заздравяването.
Начин на употрeба: Като серум и като крем. Като маска – нанесете по-плътен слой и оставете 10 мин. Попийте със суха салфетка. Без отмиване.
Тип кожа: За всички типове кожи, включително и за чувствителни.
Туба : 50 мл
Гелът е с лека и приятна текстура. Бяла на цвят. Уханието отново е суперско. Средно гъст е. При изваждане от тубичката направо се разтапя върху кожата. Нанася се много лесно и попива мигновено. Не оставя мазен филм. Облекчава раздразнената кожа и намалява зачервяванията. Порите са видими по-малки. 


Почистваща маска 3
Активни съставки: Млечна киселина, водорасли, хиалуронова киселина, D-пантенол, Витамин Е, Цинков окис.
Туба: 50мл

Маската е един път! Нанасям я 1-2 пъти седмично. Тя е гъста, има ментолово ухание. Нанасям я плътно с четка и изчаквам да подейства. След няколко минути маската започва да променя цвета си и от бяла става прозрачна, започва да попива в кожата. Отмивам с вода. Ментоловото ухание действа отпускащо и релаксиращо. Действието й е много добро, премахва излишния себум, почиства порите. Кожата ми остава матирана и така е през целия ден. Не лъщи неприятно и не се омазнява. След маската е добре да се нанася матиращия флуид. 

Матиращ флуид 4
Действие: Подобрява клетъчният метаболизъм и регенерирането на клетките.
  • Подпомага почистването на порите в дълбочина
  • Антибактериален успокояващ и матиращ ефект
  • Хидратира и регулира излишната себумна секреция
  • Заглажда релефа на кожата и свива порите.
Активни съставки: Екстракт от кора на Африканско бяло дърво – Антибактериален комплекс, намалява възпалението на кожата и подобрява нейното състояние; Shee Butter - Противовъзпалително, успокояващо и овлажняващо действие. Естествен филтър срещу ултравиолетовото лъчение; Ментово масло -антисептични свойства, намалява зачервяванията на кожата и намалява разширени капиляри. Особено подходящо за проблемна кожа. Отстранява токсичните натрупвания. С охлаждащо и стягащо действие; Мултиминерален коктейл от интелигентни органични аниони с биологично действие и активизиране на клетъчната енергия.
Туба 50 мл
Нямам думи за флуида. Винаги съм си мечтала да има подобен продукт, който хем да запазва кожата ми хидратирана, хем да не лъщи от километри. Използвам го всеки ден. След това нанасям фон дьо-тена. Кожата ми става супер хубава. Бял на цвят, лек, немазен. Придава матиращ ефект на лицето ми. Много ми харесва!




Натурален Маслинов балсам
    Изцяло натурален защитен и лечебен балсам за кожата на лицето и ръцете, съдържа 100% натурални био екстракти от маслина. Без консерванти.
    Има лечебен, хидратиращ и успокояващ ефект.
    SOS незабавна помощ за сухи или напукани устни.
    Може да се използва за "естествен гланц ефект" на устните.
Употреба: Нанесете тънък слой балсам на лицето и устните и масажирайте нежно. Нанесете отново, когато сте изложени на слънце или студено време.

Предназначение: Дълбока хидратация за всички типове кожа, при много суха кожа да се нанесе няколко пъти.

Приложение:
За масаж на лице и тяло, околоочен контур, включително чувствителна и дразнима кожа. За всички типове кожа, не води до образуване на комедони.

Туба: 50 мл
Често използван продукт от мен срещу напукани устни, ръце и пети. Понякога нанасям и около носът и скулите, когато забележа неприятни люспички и раздразнения. Балсамът е гъст, мазен. Нанасям, когато кожата ми е много суха, за да я успокоя и хидратирам. Напълно натурален продукт е. 


Динамик хидро-лифт крем
Мисля, че това е нов продукт на марката. Кремът е много приятен. Усещам хубав аромат, а текстурата е копринено мека. Нанесен на лицето, кремът не се чувства изобщо. Оставя незабелязано присъствие върху кожата ми - без мазни петна, лъщене, напластяване. Същевременно кожата ми е мекичка и нежна, така през целия ден. 

Вижте кой хванах, че е минал по снега. Колко сладки стъпчици само е оставил... :))))



0 коментара: