Шампоан и маска COLORLAST на Matrix

март 23, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Хеееей, честита пролет на всички! 
Бъдете много свежи, дейни и здрави! 
Пожелавам ви една много зелена и вдъхновена пролет!
Избрах да ви представя едни много пролетни, нови продукти, които са вдъхновени от невероятните свойства на природата. Те са Биолаж на Matrix. 

Познатия Biolage идва с нова концепция и технологии.
Biolage се ражда през 1990г с идеята да предложи на фризьорите уникален подход към професионалната грижа за косата. Ексклузивно съчетание на природни съставки и модерни технологии, които създават нежни, високоефективни формули, за да разкрият и подчертаят красотата на всеки тип коса.
Основавайки се на своите ценности, Biolage се развива с визия за природата, науката и усещането. Нашите продукти са произведени в съответствие с високи стандарти за безопасност и ефикасност и ще продължаваме да работим в посока за намаляване на въздействието и вредите на околната среда.
За първи път представяме BIOMATATCH (БИОСЪОТВЕТСТВИЕ) – нашата иновативна формула, вдъхновена от функционалната красота на природата. Науката поглежда към природата, за да създаде изключителна серия грижа за косата, която да може да отговори на всеки един проблем свързан с косата. Милиони години, природата е била смятана за най-ефективния източник за решаване и преодоляване на всички трудни условия на планетата. С модернизирането на науката се създават продукти, които се справят с ежедневните предизвикателства на косата. Науката за изучаване на природните механизни, биовдъхновени, доказала, че осигуряват най-добрите резултати отново и отново във времето.
Добре дошли в преоткритя свят Biolage!
Красотата на природата разшифрована от науката.
ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ КРАСОТАТА ВЕЧНА.


COLORLAST

ОСИГУРЕТЕ И ЖИЗНЕН ЦВЯТ НА КОСАТА ДО 9 СЕДМИЦИ*.

Както цветовете на орхидеята не избледняват, така цвета на косата противоречи на времето. Вдъхновен от неизбледняващите свойства на цветовете на орхидеята. Професионална иновация в грижата за боядисаната коса: забравете за избледнелия цвят. Тези съвременни формули, вдъхновени от природата, помагат да запаят косата, като балансират хидратацията и изравняват повърхността на косъма за един наситен, блестящ, жизнен цвят, който остава във времето.

Аз имам два продукта от обновената серия Colorlast - шампоан и маска за коса. Има още балсам и спрей без изплакване.
COLORLAST Шампоан

Шампоан за боядисана коса. БИОСЪОТВЕТСТВИЕ: също като неизбледняващите цветове на орхидеята, COLORLAST е създаден да предпази боядисаната коса. Шампоанът COLORLAST е с ниско pH, почиства и предпазва от външното въздействие на околната среда, за да помогне да запази жизнеността на цвета. Без парабени.

Шампоанът е в много иновативна опаковка със свеж и нежен дизайн, 250 мл. Цветът е млечно бял, средно гъст. Много добре се разпенва и отлично измива косата ми. Не мога да опиша аромата с думи - много хубав. Цветът на косата ми е все така настен, а косата лъскава и мека. 








COLORLAST Маска

Маска за боядисана коса. БИОСЪОТВЕТСТВИЕ: също като неизбледняващите цветове на орхидеята, COLORLAST е създаден да предпази боядисаната коса. Обвива кичурите в 360О подхранване. Копринена мекота и допълнителен блясък за косата, без силикони. Без парабени.

Кутийката на маската е в същия стил, който много ми допада и внася много пролетно настроение в банята ми. Маската е 150 мл. Заглабвам и разнасям хубаво по цялата дължина, след което остатъка по пръстите си втривам и в корените. Изчаквам няколко минути да подейства, след което изплаквам. Определено съм доволна от ефекта. Много повече харесвам косата си след използване на маската след шампоана. Страхотно мека и блестяща. Косата стои подхранена, нехвърчаща, а крайчетата като току-що подстригани. 


0 коментара: