SYOSS - SUPREME SELECTION RESTORE

март 27, 2014 Maia Georgieva 2 Comments

Хееейй, наскоро привърших доста продукти за коса в банята. Смятам да ги покажа съвсем скоро в отделна публикация за празни опаковки. Ето част от продуктите, които използвам в момента. Сравнително нова серия на Syoss, която опитвам за първи път. Представяла съм и други техни продукти в блога и съм доста доволна. Лесно се откриват по магазините, на достъпни цени са, качествени и правят косата хубава. За самата серия SUPREME SELECTION мога да кажа, че бях гледала само реклами по телевизията, но вече я опитах и мога да им направя реклама и в моя сладичък блог :))))) Опитвам се да събудя косата си от дългия зимен сън, който все още спи и продължава да изглежда зле-кси! Прекалено суха по целите дължини, а за крайчетата да не говорим! Продуктите са супер добри и съживиха до голяма степен косата ми. Следва инфо за продуктите, описанието им и моето компетенстно мнение :)

Усъвършенстваната възстановяваща система за изключително увредена коса

Увреждания като накъсване на косата, цъфтящи краища или пореста повърхност на косъма вече могат да бъдат възстановени. Продуктите, които са в перфектна хармония помежду си, превръщат грижата за коса във върховно удоволствие. За коса, която се чувства като нова, с до 95% по-малко накъсване.
  • Технология Cellular Hair Restore
  • Със CELLULAR HAIR RESTORE - върховна технология с Микронизиран Кератин, Концентриран Протеин и Липиден Еликсир за коса, възстановена както никога досега.



ШАМПОАН DEEP REPAIR HAIR BATH
  • Нежно измиване за прецизна корекция на уврежданията
  • Възстановява и реструктурира в дълбочина клетките на косата
  • За коса, която се чувства като нова
До този момент не бях използвала шампоан в подобен вид туба. Определено в първия момент се почудих дали това наистина е шампоанът. Да, хареса ми и свикнах да работя с него. Златна, приятна, мека консистенция. Не изсушава косата, правя я приятна.



БАЛСАМ DEEP REPAIR BALSAM

  • Нежно заглаждане на косата за перфектно разресване
  • Прецизно коригиране дори на най-тежките увреждания
  • Възстановява и реструктурира в дълбочина клетките на косата
  • За коса, която се чувства като нова
Моят златен балсам. Да, наистина е златен! Не знам до колко се виждат малките златни частици на снимката. но ги има. Строежът на балсама е сатенен, с красиви златни отблясъци. Доста гъст като цяло. Ухаещ приятно. Лесно се нанася. След като изчакам да подейства го изплаквам. Не утежнява косата. Помага да се разреше по-лесно и да бъде по-ефирна и гладка.




ИНТЕНЗИВНА МАСКА-ФЛУИД 3 IN 1 TURNAROUND MIRACLE

  • Mаска за интензивна грижа и прецизна корекция на уврежданията
  • Нашите експерти прероръчват 3 начина на употреба:
  1. Тайната на фризьорите преди измиване: Масажирайте в косата преди измиване за 100% възстановяване и 0% утежняване.
  2. Ритуал след измиване: След измиване нежно масажирайте в косата и отмийте за интензивна грижа против увреждания и до 95% по-малко цъфтящи краища.
  3. Нанасяне за през нощта: Оставете за през нощта за 8-часов разкрасяващ сън и 100% дълбока регенерация на най-тежките увреждания.
След кратко умуване как да използвам маската - флуид, реших да спа с нея :) Да, на мен също ми заприлича на някоя добре изпитана бабина или домашна маска за коса. Но се престраших някак. Нанасям по дължините лекичко, разнасям по цялата коса, завивам я в кърпа и лягам. След като се наспа измивам косата си както обикновено. Много харесах косата си още след първото използване и затова повторих. Подхранва чудесно косата, прави я много жива и лъскава.




Цялата серия работи страхотно заедно! Продуктите се сработват отлично, за да помогнат на косата и да й дадат всичко, от което се нуждае. Има и още една серия - в розовко, която е предназначена за боядисани коси. Златната серия е наистина златна! 
До скоро!!!! Муа! :*

2 коментара:

  1. Страхотен пост Бу :-) Супер полезно е всичко което си написала а и ме изкуши за интензивната маска. Когато свърша моята на Лореал ще пробвам тази задължително!
    Поздрави :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, много благодаря! Коя маска на Лореал използваш в момента? Надявам се маската Syoss да ти хареса :)

      Изтриване