Papino крем-маска за коса с масло от макадамия

април 07, 2014 Maia Georgieva 0 Comments







Здравейте!
След ревюто на маската за коса с арганово масло на Papino Cosmetics, което можете да си припомните тук, ще ви покажа маската за коса с масло от макадамия. Тази маска също е много добра! Описанието в сайта, от който може да се поръча:




                           КРЕМ - МАСКА ЗА КОСА                             С МАСЛО ОТ МАКАДАМИЯ

Маска за коса с макадамия, имаща антиоксидантно и защитаващо клетъчната мембрана действие и придаваща плътност, сияние и блясък на изтощената от боядисване или термична обработка коса. Има високо съдържание на витамини A, B и E, както и множество минерали, които имат изключително силни хидратиращи свойства, правещи косата гладка и мека. 

Опаковката на мaската е сходна с тази с арганово масло - голяма (500мл.), удобна и красива. В приятен кремав цвят. Текстурата на маската е средно гъста, с уникален аромат, цвета виждате сами. Използвам я след като измия косата си със шампоан. Няколко пъти седмично. Маската оставя косата блестяща и мека. Много подходяща е за третирани коси, бих казала, че добре ще ги хидратира. Главно сестра ми и майка ми използват маската. Те се боядисват и са много доволни от ефекта й. Видях как действа върху техните коси и бързо, бързо и аз се докопах до маската :)))) Поредното бижу в банята! Благодаря, Papino Cosmetics!

0 коментара: