БОЯ ЗА КОСА NECTRA COLOR ♡

юли 07, 2014 Maia Georgieva 3 Comments






Опитах боята за коса NECTRA COLOR. Тя е нова, безамонячна, дълготрайна и много грижовна за косата. Избрах номер 845 - ПРАЛИНА РУС. Ето какво казват за него: Нюанс 845 Пралина ще дари косата ви с наситен и дълготраен рус цвят на пралина с ослепителни отблясъци. Резултатът е наситен, обогатен с блясък цвят и копринено нежна на вид коса.
 Една опаковка на продукта съдържа: флакон-апликатор с окисляващ лосион, туба с крем боя, саше с грижовен балсам за блясък, чифт ръкавици.
Разтворих боята много лесно. Консистенцията е средно гъста, не мирише неприятно. Напротив - ухае много хубаво - плодово и приятно, сякаш на нектар. Има наситен оранжев цвят. Започнах да нанасям първо в корените, а след това и по дължината на косата. Боята стигна идеално да покрия цялата коса с обилно количество. Изчаках за подейства 30 минути. Не щипеше изобщо. Не дразнеше на очите. Изплакнах с вода и след това нанесох балсама за коса, който върви към боята. Изчаках да подейства няколко минути и отмих и него. Цветът, който се получи много ми хареса - тъмно рус, изключително равномерен навсякъде. Много наситен и плътен. Косата ми стои блестяща и мека. След боядисване косата не е суха, нито се омазнява бързо. Цветът се запази такъв през цялата седмица. Струва си да се опита - от първия път ще забележите разликата с другите бои за коса. Хареса ми! :)

3 коментара:

  1. Тази боя от кога съм си я харесала и тоо заради векламата :)) Първо я гледах по една румънска телевизия и се ядосвах, че я няма тук, сега вече е и тук :))) Тези наситени и гъсти коси които се "размятат" по якрана много ме привличат, а и опаковаката и е някак си привличаща :) Със сигърност ще я пробвам! А дълготрайна ли е?
    Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване
    2. Много харесвам цвета си в момента. Наистина и опаковката е много красива. Не мога да кажа дали е дълготрайна, защото съм боядисана от една седмица. За сега цветът все още е наситен.

      Изтриване