Sintal Group - италиански натурални хранителни добавки

юли 01, 2014 Maia Georgieva 4 Comments







Здравейте! Цялото семейство сме запалени по продуктите на  Sintal Group. Те са италиански, изключително качествени и вършещи работата си на 100%. Опитали сме много от тях и най-различни. Даже бих могла да кажа, че почти всичко, което предлагат сме пробвали. Всеки от нас използва различен продукт, в зависимост от потребностите си. Няма продукт, от който да не сме останали доволни. Още повече, че съставките на продуктите са много хубави - натурални и идващи от природата. Ще ви представя някои от продуктите, които много, ама много ми харесват. 
Това е САЛЕНИКС. Продуктът е на прах, който се разтваря във вода. Има приятен вкус и розов цвят след разтваряне във вода. Кутията съдържа 14 сашета. Пия ги, когато се чувствам изморена и нямам силички. Особено подходящ е за топлите месеци на годината, когато се дехидратираме. Продуктът осигурява нужните на организма вещества и подпомага нормалното функциониране на тялото ни. Много, много любим продукт. След приема му се чувствам много добре - активна и заредена с енергия. Вижте повече за продукта. Това е един от най-добрите продукти според мен на марката. 

Другият продукт, който е супер добър и изпитан от цялото семейство е Макс Имуно. Този продукт е под формата на капсули. Приемаме го при смяна на сезоните. Преодоляваме по-лесно пролетната умора и като цяло се подобрява устойчивостта на имунната система. Ако имате интерес вижте повече за продукта:)


 Алергон е продуктът, който пия през пролетта. Получавам алергия от пуха и перушината на лястовиците, които живеят на нашата тераса. Изобщо не трябва да се показвам на терасата, докато има малки в гнездото, но не издържам и отивам да ги видя. След това кожата ми става чувствителна и се чеша навсякъде. Този продукт е уникален и ме спасява в подобни ситуации. Подробното му описание. 


 И това е супер готин продукт. Почитателки сме му със сестра ми. Пием го за хубава коса и нокти. Когато го пием усещаме косите си по-плътни. Ноктите също се заздравяват и не се чупят толкова лесно. Няма странични реакции и си го пием без проблем редовно. Сравнително евтин е и това също е голям + за нас.


Дижерин е продукт под формата на капсули. Всички го пием, когато чувстваме дисбаланс в корема. Например, ако имаме тежест или подуване на корема. Само от едно хапче се отразява много добре на функцията на стомаха. 


 Супер готин продукт, от който баба се чувства по-отпочинала и бодра. Максимемо е много ефективен и полезен при възрастни хора. Съдържа гинко билоба и червена боровинка. Подпомага паметта, концентрацията и намалява стреса. под формата на прахчета е, които се разтварят във вода.


 Ацидос е продукт, който нашето семейство приемаме по празници :) Когато коремът ни се подуе от преяждане :) Хаха, ами да, защо не. На всеки му се е случвало да попрекали с храната. Веднага облекчава болките корема. 


 Този продукт го приема майка ми. Климакс оказва благоприятен ефект при жените по време на климактериума. Спомага за облек­чаване състояния на тревожност, нервност и умора. Майка казва, че се чувства много добре при приема му и му е голяма фенка. 

Това бяха продуктите на  Sintal Group, които исках да ви представя. Ако има и някои други от снимките по-горе, от които се интересувате, питайте - ще отговарям :)


4 коментара:

  1. Изглеждат интересно,жалко само,че не всички са натурални. А колко време трябва да се пият,за да има ефект?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, при мен ефектът се вижда веднага. Например при тези за алергия, подут корем, успокояващите веднага се усеща действието им. Само от едно хапче. При останалите също. Например при тези за имунната система и за възвръщане на силите и от едно хапче или прахче се усещам по-бодра и активна. Таблетките за косата със сестра ми ги пием по-продължително време и тогава забелязваме ефекта.

      Изтриване
  2. Честно ли? Не мога да повярвам,тези за подут корем разхлабващо действие ли имат?

    ОтговорИзтриване