Шампоан Solar Sublime на L’Oreal Professionnel

юли 27, 2014 Maia Georgieva 0 Comments







Това смятам да е една бърза и кратка публикация. Просто искам да ви кажа, че и това лято отново използвам шампоана Solar Sublime на LOreal Professionnel. Както знаете той е част от серията Solar Sublime. Тaзи серия съдържа изключителна технология, която едновременно защитава косата и я възстановява, след излагането й на външни агресии. Косата, също както кожата ни, се нуждае от защита от слънчевите лъчи, от солената морска вода, от вятъра и от топлината. Лято е и освен приятните емоции, които носи със себе си, то ни излага на различни външни агресии. Изцяло съм се доверила на серията и я използвам още от началото на лятото. Шампоанът е разкошен. Най-много ми харесва цветният прасковен аромат и меката пяна, която нежно измива косата ми. Оставя я изключително мека и жива. 

Шампоан Solar Sublime – хлорът е един от най-сериозните противници на здравата и красива коса през летните месеци. За да я предпазим от негативното му влияние е нужно да започнем с нещо много просто – с това да го отмием! Не пропускайте да измиете с шампоан косата си след разтучителен ден в морето или на басейна – а ние ви препоръчваме този от серията Solar Sublime. Той ще измие косата ви и ще я направи по-мека и изключително блестяща.
 
Ако сте пропуснали да прочетете ревюто за други два продукта от серията Solar Sublime, можете да си наваксате - линк.

Това лято LOreal Professionnel ви предлага изгодна сделка. Купете 2 продукта от серията Solar Sublime от фризьорски салон LOreal Professionnel и можете да получите слънчев подарък: лятна чанта или красив несесер. Възползвахте ли се вече и какво избрахте?

0 коментара: