Тоалетна вода Subtille Violet by Mariza Cosmetics

октомври 30, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! Като цяло май не съм правила ревюта на много парфюми. Днес компенсирам това с един ароматен пост. 
Парфюмът, който ще видите тук е на съвсем скоро стъпилата на нашия роден пазар марка Mariza. Козметиката е полска и всичко е много сладурско. Дори вече си имат преведен каталог на бг. Разлиствайки го, няколко неща ме съблазниха доста. Едно от нещата, които исках да опитам бе някой парфюм. Избрах този, намиращ се на съвсем първата страница на каталога. Реших, че ще е "лице" на марката и добро попадение. Избрах го още и поради мускуса в състава. И така, на вашето внимание Subtille Violet by Mariza Cosmetics. Всъщност това не е парфюм, а тоалетна вода ت Та-даааа! ت



 Сладък освежаващ цветно-плодов аромат. Връхни нотки с аромат на вкусни малини и сочна мандарина. Сърцевина, композирана от деликатна орхидея и изтънчен жасмин. Базова нотка от чувствен мускус, кашмирен лукс и уникални нотки на дълбоко подчертано пачули.
Уханието е нежно и леко. Напръсках се с него за първи път навън, по време на разходка в дъждовен ден. Изключително хармоничен и въздействащ аромат. Променя се през целия ден, като ме зарежда с много позитивни чувства. Запазва се за дълго, макар и не до края на деня. 
 Subtille Violet е част от квартета Subtille - съвършената дамска грациозност. Останалите три Subtille са: Blanc, Vert и Rose. Всяка е 100 мл. на цена 26 лева. Имат и мини варианти - 15 мл. за 9.99 лева. 

?Участвахте ли¿  - Green Smoke Bulgaria Giveaway ♥
Хайде, имате още ден. Наградите ви очакват!

Усмивки!

0 коментара: