TheraVine - където науката среща естествената красота

декември 08, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! Позната ли Ви е марката TheraVine? 
Аз я открих съвсем наскоро, когато имах възможността да се докосна до няколко минита и останах очарована. Затова реших да напиша малко за тях. Знам, че обичате да Ви показвам и запознавам с различни и непознати марки. TheraVine е натурална професионална козметична линия за лице и тяло на основата на грозде и етерични масла. Интересното тук е, че извлечените от гроздето съставки се добиват от лозовите масиви на Южна Африка, от местния сорт Пинотаж, както и от други гроздови сортове като Мерло, Шардоне, Каберне, Севиньон Блан. Вторичните гроздови продукти са създадени от специално отглеждани и селектирани сортове от световна класа и се състоят от гроздови семки, екстракт от гроздови семки, люспи, масло от гроздови семки и екстракт от лозови листа. Уникалните лечебни практики на Южна Африка са довели до създаването на продукти за здрава и красива кожа от световна класа - TheraVine!

Имах възможността да опитам три мини продукта за комбинирана и мазна кожа. 



ПОЧИСТВАЩА БИЛКОВА МАСКА 50мл/56лв 
Дълбоко почистваща глинена маска, която не изсушава кожата. Помага да се увеличи обновяването на клетките с 10%. Абсорбира замърсяванията, докато ребалансира нивото на влага в кожата. Съдържа хидролизиран млечен протеин, зелена глина, екстракт от гроздови семки, масло от гроздови семки, мандарина, жасмин. Подходяща за комбинирана и мазна кожа. Може да се използва 2-3 пъти в седмицата. Нанася се на лицето и се оставя така 10-15 минути, след което се измива. Маската има светлокафяв цвят и много интересен натурален мирис. Консистенцията й е глиненообразна. След нанасяне на лицето започва да изсъхва. Остави кожата на лицето ми много приятна и нежна. Бих казала, че с тази маска поднесох на кожата, а и на себе си като цяло едно луксозно отпускащо изживяване!



БАЛАНСИРАЩО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ПИНОТАЖ 15мл / 57лв. 



Има три вида масла в зависимост от типа кожа. Моето е за комбинирана към мазна кожа, каквато е моята. Бързо проникващо масло, което помага за ре-баланса на себумната секреция. Усъвършенства и избистря тена и осигурява комфорт и хидратиране за кожата. Съдържа масло от гроздови семки Пинотаж, масло от пшеничен зародиш, етерични масла от лавандула, жасмин, морков, пачули, маточина, нероли. Използва се сутрин или вечер върху почистена кожа с потупващи, леки  движения. След което се нанася и дневния/ нощния крем за лице. 

Маслото е много леко и нежно, има доста силен специфичен аромат, който не мога да определя или сравня с нещо познато. Формулата е характерната за маслата - течна, леко мазна. Необходими са няколко капки, за да нанеса по цялото лице. Оставя го много нежно и изпълнено с мекота. Чувствения аромат се усеща дълго след това. Определено си заслужава да се опита нещо подобно! Съдържа доза релакс и голяма доза удоволствие!


ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНЕ 50мл/56лв.

Последното нещо, до което се докоснах е дневният крем против замърсяване. Той е средно текстуриран и е създаден да защитава кожата от околната среда. Съдържа мощен комплекс за борба със замърсяванията и SPF филтри, които ефективно и безопасно осигуряват защита на кожата на лицето срещу вредите от свободните радикали. Съдържа екстракт от жен-шен, сок от ябълка, сок от праскова, екстракт от пшеничен зародиш, екстракти от ечемичени зърна и гроздови семки, витамини А, С, Е, бетакаротин. Подходящ е за кожа, която е подложена на стрес и замърсявания. Използва се сутрин върху почистена кожа. Нанася се с нежни, кръгообразни движения до пълното му абсорбиране. 
Текстурата на крема е пухкава и приятна. Има жълтеникав цвят и супер хубав, фин аромат. Попива мигновено въхру кожата и я оставя копринено гладка. Не я прави мазна и лъщяща, а супер матирана и добре изглеждаща. Оределено е доста добър вариант за дневен крем за забързани, хора, отдадени на работата с мазна кожа, които имат проблем с омазняването на Т-зоната.

Мястото, където може да се докоснете до света на TheraVine, да опитате терапиите или да закупите продукти е New Life Day Spa в град Варна! 

Уникални са! Препоръчвам на всеки, който харесва да глези кожата и сетивата си с подобни луксозни вълшебства да посети това място! Ще останете очаровани! 

0 коментара: