Маска за коса Mediceuticals MX Dual Therapy

февруари 13, 2015 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Отдавна исках да пробвам нещо на Mediceuticals. Това е марка, която предлага висококачествени професионални продукти за коса. Доста разпространена и известна е в Америка, където се произвеждат самите продукти. 
Пробвах възстановяващата им маска за здрави коса и скалп Mediceuticals MX Dual Therapy. 
В малка сладичка тубичка (30 мл.). Можете да я намерите и в опаковки от 178 мл. и 561 мл. Тази е удачен вариант, за да видите как ще Ви подейства, а и е достъпна като цена. Тук можете да проверите колко мл. за колко лева :)


Маската се грижи за здравето на косата и скалпа.
Двойната терапия възстановява повредените участъци и подновява косата.
Осигурява на скалпа оптимално подхранване.
Съдържа:
Capauxein ™ - екстракт от житни зърна, който стимулира здравословния растеж на косата.
Vital Hair & Scalp complex™ - комплекс за коса и скалп, който помага за забавянето на процеса на стареене на косата и скалпа, допринася за оптималното здраве на фоликулите и има противовъзпалителни свойства.
PhytoCellTec ™ - помага за предпазване от UV увреждане и замърсяване.
Арганово масло - помага за възстановяването на изтощената коса и придава блясък.
Масло от ший (карите) - натурално олио, което подхранва и овлажнява кожата на главата.
Рапично масло - натурално олио, което разплита и прави косата гладка и мека.
В резултат, косата е здрава, подновена, подхранена, съживена и расте по-бързо!

Както виждате на снимката, маската е бяла и многооо гъста. Ароматът е доста силен и наситен. Ухае на ментово. Напомня ми на аромата на дъвка със силен ментов вкус. Нанасям маската на измита и леко подсушена коса. Разпределям в корените и по дължините. Стоя с нея няколко минути, като през това време леко масажирам скалпа. Усещането е много приятно. Ароматът направо се набива в носа ми и доставя ударна доза свежест. Докато изплаквам маската също се разнася този така събуждащ аромат. След като измия маската, продължавам с обичайните ритуали за косата ми. Определено маската е много добра и си заслужава да се пробва. Харесвам вида на косата си след измиване с Mediceuticals MX Dual Therapy. Като с всяко следващо използване, силата, жизнеността и плътността на косата ми се запазваше. Не знам как, но маската прави косата хубава. Уверих се в това, че, ако подобрим състоянието на скалпа си, със сигурност ще се радваме на по-здрава и по-добре изглеждаща коса. 
И не забравяйте за намаленията в Златна рибка, които можете да откриете в *** Магазин Свети Валентин *** :)

Леко открехвам завесата за темата на утрешния пост... ще бъде шоколадово :)

Усмивки!

0 коментара: