Evergreen Coconuts

август 13, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте, как се чувствате?

Аз съм добре, отпуската ми тече с пълна сила. Наслаждавам се на плаж, море, вълни и хубави летни преживявания. Днес ще прочетете едно по-различно ревю. То няма да е за козметика, а за нещо разхлаждащо и събуждащо сетивата ви. Време е да ви представя Evergreen Coconuts - кокосови орехи, даващи освежаваща глътка истинска кокосова вода.





Невероятни са! Вкусът е толкова... наситен, свеж, готски и... кокосов, че се чувствам сякаш съм на някой бохемски остров с кристално синя вода, ситен златист пясък, малки схлупени къщички и жарко слънце.
Познати ли са ви?



Кокосовите орехи са набрани, докато са били все още млади. Премахва им се зелената кора и остава това, което виждате. Трябва да се пробият отгоре, за да можете да пиете. Продават се специални отварачки за това. Но с тях или без тях, всеки ще успее да го счупи отгоре. 
Аз първо охладих хубаво моите, а след това сладко, сладко ги изпих... м-м-м-мммм, колко вкусно само беше.... След като изпих вкусния сок, можех да се насладя и на кокосовия орех. Беше доста млечен и не твърд, (нали все пак са млади кокосови орехи), доста вкусничко си беше. Накрая измивам кокосовия орех отвътре и се превръща в уникално красива вазичка, която ни навява на лятно, морско настроение. 


Кокосовата вода е много популярна сред знаменитостите, тъй като има множество ползи и влияе положително на организма. Полезна е за косата и кожата, успява да ни хидратира бързо в горещините, добра е за хора на диета. Кокосовата вода не съдържа мазнини и е с много ниско съдържание на естествена захар. Богата е на антиоксиданти и витамини. 
                              
Evergreen Coconuts - едно удоволствие, на което трябва да се отдадете това лято.

И както казват от марката: "Пролет, лято, есен, зима... нашите кокоси винаги ги има!".

Усмихвайте се по-често! Винаги има повод... та дори и един кокосов орех със сламка!

0 коментара: