ColorpHlex - hair therapy

септември 06, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Все по-често чувам за различни терапии, които се използват по време на боядисване, за да защитят косата и да я предпазят от увреждане. Това са продукти от ново поколение, за които се е мечтаело дълго. Да се боядисваш съвсем спокойно, без притеснение и угризение, че косата ти ще изгори и ще се увреди трайно. ColorpHlex е една такава подобна революционна терапия. Предназначена е за заздравяване и защитаване косата по време на боядисване и изрусяване. 
Системата ColorpHlex се базира на натурално извлечен растителен протеин (от картоф) - ColorStrong Complex. Не съдържа парабени, сулфати, MI/MCI, формалдехид, PEG и триклозан.


Състои се от две стъпки. Първата стъпка се добавя с боята, а втората се нанася като балсам при измиване на боята. Може да се използва при всяко боядисване, за да се предпази косата от накъсване и изтощаване. Също така няма значение с каква боя ще се работи, може да се постави във всякаква. Лесна за употреба и може най-спокойно да се използва и в домашни условия. Предлага се в опаковка за еднократно използване, каквато пробвах аз. Цената й в http://www.zlatnaribka.com/ е 9.90 лева. А по-големите разфасовки струват 99 лева. В края на месец август имаше оферта и при всеки две закупени бои в сайта даваха като бонус мини разфасовките.

Използват се много лесно. Номер едно е заздравяващ и предпазващ серум по време на боядисване. Разбърках го с боята. Безцветен е, с приятен аромат. Боята не се промени по никакъв начин, боядисването си премина съвсем нормално. Стои се с боята толкова дълго, колкото е по листовката на боята. След това измихме косата със шампоан и подсушихме косата. Нанесохме стъпка две. Това е заздравяващ финиш балсам за след боядисване. Има консистенция на балсам, гъст, бял, с много приятен и силен аромат, който се запази върху косата след изсушаване. Слага се от корена до върха. С него се стои около 10 минути, след което се изплаква. 



Сами можете да видите колко блестяща и сияйна е косата. Много мека и здрава. Браво на изобретателите, много добре замислен продукт, от който винаги сме имали нужда. Лесен за използване, а даващ добри резултати.              

0 коментара: