Inveda дневен крем с бадем и лавандула

септември 20, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Здравейте!

Имах възможността да опитам продукт на Inveda. Веднага реших това да е крем за лице, но се колебаех между дневния крем с бадем и лавандула и нощния крем с шафран и кардамон. Продуктите са индийски и всички съставки, включени в продуктите са много екзотични. Някои от най-интригуващите са: индийски люляк, готу кола, пачули, таити ванилия, куркума, папая, хибискус, тулси (свещен босилек), карамфил, авокадо, ванилия. Звучат доста апетитно, направо си представям как ухаят на свежи истински подправки, билки, плодчета, тревички. А както вече знаете, мноогоо си падам по подобни продукти от Близкия Изток!
Все пак предпочетох дневния крем, който е за нормална до суха кожа. Реших, че ще е подходящ за кожата ми през идващата скоро зима, когато ще имам нужда от по-овлажняващ крем. Разбира се, не устоях и започнах да го използвам още с пристигането му, защото просто нямах търпение да разбера какъв е кремът, на какво ухае и как ще го почувствам върху лицето си. Прочетох, че е с лавандула и бадем. Както и, че възстановява сияйността на кожата, зареждайки я с витамин C и аюрведични билки. Предотвратява преждевременното стареене и има овлажняващи и успокояващи свойства.
Опаковката е супер шаренка и закачлива. Шарките по капака на кутията и бурканчето на този крем са истинска красота! Плетеница от ярки цветове, измежду които изпъква един златен надпис Inveda. Влюбена съм в това златно капаче!
Кремът е с кремообразна текстура, сравнително плътен и гъст. Изключително ароматен, с наситено лавандулово присъствие. Сестра ми сподели, че в книгата, която последно е прочела "Хотели" главният герой редовно е ухаел на парфюм с лавандула и ванилия. Та наистина, този аромат на крема е доста увличащ, чувствен, осезаем, което всъщност е типично за индийските продукти. 


Кожата става много гладка и мека. Остава кадифено усещане, без лъщящ ефект. Бих казала, че попива моментално, колкото и много да ненеса, дори да прекаля, кожата ми отново си остава кадифена и матова, без блестене. Чувството е много приятно. За кратко след това усещам и релаксиращия лавандулов аромат. И в заключение - хареса ми!
50 мл. е на цена от 18,30 лева. Можете да прочетете повече за този крем в сайта на Inveda тук. Разглеждайки го, си харесах да пробвам още поне три неща, но всички изглеждат доста вълнуващо. Можете да намерите продуктите на Inveda и в интернет аптека Фрамар
Усмивки! 

2 коментара:

  1. Прекрасен е този крем за ръце, а и много ми харесва опаковката, мак да е най-последното нещо на което да се обърне внимание в един продукт.

    ОтговорИзтриване
  2. Уау, много ми допадна и определено ще го пробвам :) Благодаря за споделеното! :)

    ОтговорИзтриване