Loreal Professionnel Mythic Oil

декември 06, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте и честит празник! 

Вече проготвихме рибните специалитети и сме готови да отбележим подобаващо празника. А и днес моят град Бургас има празник и всичко е много тържествено и готинко. 

Коледния дух също пристигна у дома и всички вкъщи сме много развълнувани. вчера украсихме елхата и накичихме у дома. Сестра ми реши, че е доста бедно и имало и друг кашон с неща, но смятам, че наизкарахме цялата коледна украса и се получи много добре. Миналият уикенд направихме меденки, а този бисквитки. Получиха се много добре. Нямам търпение да направим и ароматни коледни сладки, които да украсим. 



Днес ще напиша малко за един мой много любим продукт. Това е митичното олио за коса Loreal Professionnel Mythic. Използвам го от много време насам и винаги гледам да имам по една бутилка у дома, която всъщност ми стига за около година. Доста икономичен продукт е.


Loreal Professionnel Mythic Oil е универсален подхранващ продукт, подходящ за всеки тип коса. Съдържа масло от авокадо и гроздови семена. Подхранва дори и най-фините и тънки коси. Нанасят се 1 -2 помпички на влажна коса, преди сешоар. За по-дълги коси дори и 3. Аз слагам три помпички  в ръката си, след което хубаво разтърквам между дланите. След това нанасям само по дължините, наблягайки на крайчетата.



Олиото е течно, не толкова гъсто, доста мазничко. Прозрачно на цвят. Има уникален леко ориенталски аромат, който обожавам. За жалост не се запазва за дълго върху косата. 





















Лесно се разнася по косата, като направо попива в нея. Някакси я изпива. Ако прекаля, се е случвало да се омазнят крайчетата, за това трябва да се внимава. Но като цяло, ако се сложи нормално количество, косата става много хубава. Загладена, мека, блестяща.  Не се наелектизира. 

Опковката е 125 мл., а цената е около 25 лева. В момента в сайта Златна рибка има намаление и струва 20.90 лева.

Олиото има няколко разновидности. Това, което показах е за всеки тип коса. Loreal бяха пуснали и Mythic Oil Jewel Edition, към което в опаковката има красиво бижу - златиста фиба. Много си я харесвам и си я нося от време на време. Има и олио за боядисана коса - Loreal Professionnel Mythic Oil Colour Glow, което не съм опитвала. Има и млечно олио за всеки тип коса с пчелно млечице - Loreal Professionnel Mythic Oil Milk, което съм имала. То отново е с пръскало и го нанасях директно впръсквайки върху косата. Имаше малко по-различен аромат, отново приятен. Не беше олио, а под формата на мляко. Течно, бяло на цвят. Спомням си, че ми беше много любимо и доста бързо го изпръсках. Миналата година около Коледа използвах и L'Oréal - Mythic Oil Seve Protectrice, което всъщност е олиото, но под формата на крем. Правеше косата съвършена! Имам ревю за него тук - цък.
Можете да дадете отзив, ако и вие сте използвалия някои от тези просукти. 





See you soon! :)

0 коментара: