Няколко продукта на JĀSÖN

февруари 22, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Какъв слънчев понеделник само! 
Йей! 
Просто уникално! 
Идеята ми днес е да разкажа за няколко неща на американската марка JĀSÖN. Продуктите не съдържат парабени, фталати, петролатум, изкуствени оцветители и аромати. Подходящ за вегани и вегетарианци.

Крем C-Effects – Хидратиращ крем за лице



Започвам с C-Effects - хидратиращ крем за лице. Това е най-, най-, ама най-готиният крем от всичките, които опитах. Съдържа антиоксидантен комплекс от Ester-C® (най-стабилната форма на Витамин C), тиоктова киселина, Витамин E и зелен чай. Предоставя мощна антиоксидантна защита. Усеща се супер луксозно върху кожата. Омекотява я добре, като в същото време попива бързо и не омазнява кожата. Има нежен, леко портокалов аромат, който ми харесва. Оставя кожата кадифено мека и гладка. Много, много добър избор! 57 гр. струва 41.99 лв. - тук

Успокояващ крем с 84% алое вера





Той е натурален и притежава IASC сертификат. Съдържа гел от алое вера, както и масло от сладък бадем и Витамин Е. Подходящ е за ежедневна употреба. Осигурява дълбока и дълготрайна влажност и успокоява раздразнената кожа. Този крем ми идва доста хидратиращ и смятам, че не е подходящ за моята кожа. Ароматът му също е осезаем и не ми е сред любимите, въпреки че ухае на истинско, на природа. Като цяло аз не бих се спряла на него за в бъдеще. 
113 гр. - 19.99 лв. и хоп

Възстановяващ крем с Витамин Е (25 000 IU) 



Също натурален и подходящ за ежедневно нанасяне. Съдържа Витамин Е и масло от авокадо. Ще осигури дълбока и дълготрайна влажност и ефективно спомага за намаляване на видимите признаци за стареене. Има богата текстура, с нежен, едва доловим аромат. Хидратира и омекотява добре, като оставя лек воал върху кожата. 
113 гр. на цена 21.99 лв. - цък


Освежаващ лосион за ръце и тяло с розова вода

С натурална розова вода и алое вера. Гарантира ежедневната хидратация на сухата кожа. Много лек, приятен, немазен. Мислех си, че ще има аромат на роза. Оказа се, че е по-различен и ухае подобно на крема с алое вера. 
Цената на 227 гр. е 18.99 лв. - в сайта на марката тук


Усмивки :)

0 коментара: