Palmolive Gourmet - Body butter shower wash

юли 04, 2016 Maia Georgieva 0 Comments








Привет!

Palmolive открива лято 2016 със съблазнителни новини, пускайки на пазара нова луксозна гурме линия.
Сега имате възможността да се насладите на но
вите апетитни душ гелове Palmolive Gourmet. Предлагат се три различни аромата, кой от кой по-изкушаващ: ягодов, ванилов и шоколадов.
Обогатени са с допълнителни овлажнители и съдържат естествена ванилия, ягода и какаови екстракти.
Текстурите са екстра - пухкави, меки и кремообразни. Ароматите толкова м-м-м-ммммм... чак ти се иска да ги опиташ. Добре, че заедно с тях пристигнаха и 
кутия френски макарони от Chez Fefe, та не останах без сладко изкушение за коремчето ми. След кратката фотосесия, която претърпяха, не се сдържах и бързо бързо ги упостоших. Душ-геловете от  Gourmet серията оставих за банята, в която прекарвам голяма част от времето си през лятото :)

Strawberry Touch
С аромат на ягода, в съзнанието ми изскача огромен студен млечен ягодов шейк.

Chocolate Passion
Ухае фантастично на шоколад. За мен той се нареди на първо място измежду трите вида. Ароматът не е химичен, а сякаш на току-що направена торта с нежно топяща се шоколадова глазура отгоре. Идва ти да си го изсипеш в устата и да го изпиеш. Е, въпреки че това е невъзможно, поне сякаш се къпя с шоколад. 

Vanilla Pleasure
Пленителен аромат на сладка ванилия. Натъртващ от сладост аромат, който ще се хареса на почитателите на този тип ухания. 
Правят мека и ароматна пяна. Цялата баня ухае на аромата. Уханието не се запазва върху кожата, но пък тя остава съвършено мека и гладка. 
Споделете, ако мернете някой по рафтовете в магазините и решите да се отдадете на изкушението :)
Слънчева седмица :)

Не забравяйте, че може да се включите в играта за серум за мигли  Bonilash. Кликнете тук и участвайте :)

0 коментара: