SNBA presents you

август 25, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, сладки, здравейте :)
Как сте днес? Събирате ли все още слънчеви лъчи на плажа? Или може би допивате поредната бира? Упс...чаша вино? Хммм... или пък се изявявате като майстори на лютеница като мен и систъра? (само да вметна, че нашата се получи перфектна и май ще се изяде преди настъпването на есента :)
Ахаа, чакайте да ви питам още нещо: усмихнахте ли се поне няколко пъти днес? 
Тези така малки на пръв поглед козметични благинки в спретнати приветливи опаковки предизвикаха широка усмивка на лицето ми. Главният герой днес е платформата SNBA,предлагаща най-различни продукти, по които всяка жена би се прехласнала.

HEAN Лак за нокти 
Stardust 264 е закачлив лак с черно-бели частици в различни форми. Ръцете ми не остават незабелязани с този лак. Нанесен върху целия нокът или само като акцент в горния край, той винаги стои атрактивно. Слага се лесно с плоската си четчица. Предпочитам да поставям по два слоя, за още повече частички. Като всеки брокатен лак и този се почиства мааалко по-трудно. Много харесвам подобни по-различни весели лакове за нокти. Ето го и е сайта, от където може да се купи: цък

 HEAN Диамантена основа за лак HD


Втвърдяваща основа за лак, която съдържа диаманти на прах. Обичам да си я нося самостоятелно като заздравяваща грижа. Поставена под декоративния лак, го прави по-устойчив, изглежда неравностите по нокътната плочка и я предпазва от оцветяване. Ноктите ми станаха с една идея по здрави и твърди. Основата в сайта на SNBA: цък.

Vis Plantis Масло от камелия за кожа, коса и нокти (с масло от макадамия) - 30 мл.

Маслото от камелия (15%) и макадамия (84,5%) на Vis Plantis е изключително подхранващо и осигурява на кожата уникална мекота, сияние и чувственост. Оставя я дискретно ароматизирана, много мека и приятна на допир. Подходящо е да се нанася след вземане на баня, вана, след плаж или сауна. Оказва положително влияние и върху твърдите ми и груби кожички около ноктите. Любимо ми е да го нанасям и върху косата преди баня, като вид маска, за да я подхраня и подсиля. Ето къде можете да откриете маслото: цък.

Dr.Sante Възстановяващ шампоан за коса с макадамия - 250 мл.

Стигаме и до най-, ама най-любимият ми продукт от всичките до сега - шампоанът с арган. Нежната леко кафеникава текстура с тооолкова пленяващ аромат прави мека и пуФкава пяна. Измива перфектно косата и я дарява с мекота и блясък. Чувствам се още по-уверена в себе си, когато косата ми изглежда чудесно. Щастлива съм, когато харесам опаковката, описанието и всичко на един шампоан само на пръв поглед, а след това се окаже, че и ефектът е търсеният. Повече за него, можете да прочетете тук: цък

Ако искате да разберете повече или да закупите някой от продуктите, може да ги откриете в електронния магазин на платформата SNBA. В SNBA ще намерите обучителни материали, филми, видеа за личностно самоусъвършенстване, съвети за успешен бизнес, както и богато разнообразие от козметични продукти, грижа за кожата и тялото, фитнес, здраве и други. Всеки, регистрирал се в сайта, трупа бонус точки и може да се възползва от отстъпки до 50%.

Целувки и усмивки!
До скоро!

0 коментара: