Some foot&body essentials

август 09, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, хей!
Малка част от нещицата, с които глезя крачката си.

Нека да започнем с един пилинг крем за крака с авокадо и зелен чай на DSM Mon Platin. Натърквам го върху сухи краченца и малките бели частички леко гъдилкат и се стремят да премахнат загрубялата кожа. Нежен е и оставя краката много мекички, гладки и хидратирани. Ефектът, който прави е същият като на пилинга за тяло, който оставя върху кожата.

Skin Doctors Ingrow Go е лосионче, с което минавам краката ми, за да няма врастнали косъмчета.

Две Footprim любимчета за свежи и меки краченца - спреят за крака и овлажняващият крем. Не спирам да си използвам откакто ги имам.


След премахване на досадните косъмчета, винаги обилно напръсквам краката си с термална вода за успокоение. Имам няколко мини спрейчета на различни марки, които редувам.

Elancyl знаят как да тонизират и заредят кожата. Душ-гелът Gel Douche Tonifiant с екстракт бръшлян има нереално наситен зелен цвят и ултра, мега, гига свеж енергизиращ аромат. Пише, че не съдържа сапун. Направи ми впечатление обилната пяна, която прави. След него кожата е гладка и мека. Нося свежестта със себе си след баня :)

Пилата за пети винаги влиза в роля и се справя чудесно с отстраняването на загрубелите участъци по крачката ми. Тази е на Footprim с две страни - по-груба и не толкова :) Според мен се справя с не толкова трудни участъци и твърди, загрубели кожи. Тях предпочитам да си ги мина със Scholl.

Два продукта на SNB , които мисля, че са им новички. Единият е дезодорираща пудра за крака с прополис и лавандулово масло, а другият - регенериращ крем за крака отново с прополис и лавандулово масло. Разнася се доста лавандулов и ментов аромат. Пудрата посипвам върху краката, за да предотвратя изпотяването и хлъзгането им в сандалите ми. Кремът използвам, за да омекотя крачката си. 

pfb VANISH - ролка, с която натърквам краката против врастване на косъмчетата. 

Солите за вана Avtive herbal foot bath на SNB посипвам във ваничката за крака, в която много обичам да потапям крачетата си. Така те се отпускат и успявам по много як начин да премахна напрежението от тях. Уханието на етеричните масла, което усещам създава истинско спа изживяване у дома.

И разбира се, накрая, но не на последно място - моят нов любимец в обезкосмяването - Intuition Naturals на Wilkinson Sword. Сапунче и самобръсначка 2 в 1.


XX, Maia

0 коментара: