Essence autumn/winter 2016-2017

септември 27, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, сладки!

Тъй като преминахме финалната права на лятото и есента ни връхлетя с пълна сила, реших, че дойде точното време за тази публикация. В следващите няколко поста мисля да споделя отзив за нови есенни колекции и чуднички пресни пресни попълнения на няколко марки. Така, започвам с autumn/winter 2016-2017 на Essence.


Спирала за мигли за неограничен обем the false lashes

Без ограничения! Наситено черната текстура и специалната форма на четката гарантират драматичен обем и красив ефект на изкуствени мигли. На цена 6.19лв.

Спиралата ми хареса. Не спластява миглите, а ги разделя добре. Прави обем и дължина, но не и драматичен look.


Очна линия молив за два ефекта rock’n’doll

Точки или линии? Закръгленият връх на новата очна линия молив я прави супер лесна за създаване на дълготрайни линии или точки, в различни стилове. Цена: 5.49 лв

Очната линия има доста интересен писец. Като голяма почитателка на очните линии, до сега не бях попадала на подобна закръглена форма в края. Лесно се работи и създава както по-тънки, така и по-дебели линии. Удобна е за ежедневно поставяне, особено ако бързаме. С хубаво плътно черно, което е една идея по-бледо в края на деня.


Палитра хайлайтър light up your face

Стробинг звезда! Върху цялото лице или само по скулите, носа, под и над устните, тези три прахообразни пудри, мигновенно ще озарят, подчертаят и акцентират с лек перлен отблясък кожата. Интензивен блясък и златисто покритие-новия естествен грим. Цена около 8.79 лв.

Предполагам, че вече сте забелязали тази палитра. Три красиви цвята, стоящи естествено върху кожата. Двата по-тъмни цвята използвам върху целите бузки, а най-светлия само на връхчето на скулите. Нанасям пестеливо, за да не прекаля и създават много лек блясък и сияние на бузките.



Матово червило matt matt matt

Важното е мат! Леката, кремообразна текстура на новите червила обединява плътен цвят с мат. Предлага се в седем цвята - включително дървесно розов и модерено кафяв. Препоръчителна цена: 4.99 лв.

Червилото е в красив тъмен nude матов цвят, който отива на почти всеки, който го сложи. Номерът е 02. Нося го постоянно откакто го имам и не е излиза от чантата ми. Освен цветът ми харесва и текстурата, която не пресушава усните.

Целувки и до скоро :) :)

0 коментара: