Aura Pencils

октомври 18, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет, сладички!
Доста блогърки вече показаха новите цветове на моливите за очи и устни на Aura. За да не оставам по-назад, реших да ги представя и аз. Пет молива за очи в синьо-зелената гама и четири молива за устни в кафеникаво-лилавата.

AURA LIPLINER
Признавам, че тези за устни са ми много, много по-приятни и използваеми в момента. Просто цветовете са толкова есенни и меки, супер пасващи си с цветовете червила, които нанасям напоследък. Не са нито прекалено твърди, нито прекалено меки като текстура. В началото сякаш искат леко разписване. Успявам да ги нанеса прецизно. Цветовете са добре пигментирани и се получава хубава линия, когато ги нанеса по два пъти. Със средна трайност са върху устните. Тук можете да разгледате всички цветове. Цената им е 5,49 лв.

AURA EYEPENCIL XPRESS
Моливите за очи имат добър интензивен цвят. Сякаш са леко по-мазнички и меки, като това позволява да се нанесат изключително лесно. Нанасям ги като линия на горния клепач на очите. Може да се направи както по-дебела, така и по-тънка линия в зависимост от търсения ефект.В края на деня са леко избледнели и също понякога се случва да се отбележат над горния клепач. Ето тук можете да разгледате всички цветове. Те са на 6,95 лв.

Усмивки :) :) :)

0 коментара: