CATRICE Есен/Зима 2016

октомври 04, 2016 Maia Georgieva 0 Comments




Здравейте, красиви!
Нямате търпение да видите продуктите? Няма да ви бавя, скролвайте надолу :)

Палитра за контуриране на очи и вежди


Трансформирайте се! Новата палитра за контуриране на очи и вежди е новата тенденция в грима. Две палитри, които включват 1 перлен цвят за открояване и 3 кафеникаво- матови цвята за очи и вежди - светлите нюанси за блондинки, а по-тъмните за брюнетки. Трансформирайте очите и веждите си лесно с Палитра за контуриране на очи и вежди.
Приложение: Първо нанесете основния цвят сенки и разнесете нагоре към веждите. След това сложете светло или тъмно кафяво от сенките по сгъвката на клепачите и внимателно прелейте. За да завършите външния си вид, попълнете и оформете веждите си със скосена четка и кафевия цвят, който най-добре подхожда на цвета на косата ви.
От двата варианта, които се предлагат, моята е за брюнетки - 010 But First, Cold Chocolate! Всичките цветове са използваеми и напълно приложими, както върху клепачите, така и върху веждите. Леко се разпрашават при вземане. Дават наситен добре пигментиран матиран цвят. Перленият цвят обичам да нанасям под веждите, в началото на очите или като хайлайтър на скулите. 

Лак за нокти Ultimate


121 Plump Around е сред петте нови нюанса. Патладжанено тъмно лилав цвят, който върху ноктите ми стои повече като кафяв. Той е напълно в тон с есента около нас. Два пласта осигуряват плътно покритие. Става хубав и блестящ цвят. За жалост не се задържа много върху ноктите ми и се обелва към третия ден. Други цветове на Catrice от тази серия са много по-дълготрайни върху моите нокти.

Prêt-à-Lumière Дълготрайни сенки за очи
 

Хибриден герой! Уникалните сенки Prêt-à-Lumière са първите по рода си с хибридна формула съчетаваща чистият цвят с безтегловна интензивност само с едно движение и голяма дълготрайност. Прахообразният крем лесно се слива и изглежда непокътнат след нанасяне от сутринта до вечерта.
9 забележителни цвята, измежду които и 050 La Vie En Rose. Блестящ перлен светло лилав цвят с добра пигментация. Обичам да го нося самостоятелно върху целия клепач или в комбинация с малко по-тъмен цвят в края на окото. Също така ми е много любимо да го използвам и като хайлайтър върху скулите. 

Червило молив с наситено матов цвят 6 часа 


Завършен вид! Съвършено матови устни. Мат червилото, облива устните с едно единствено нанасяне с богати интензивни цветове до 6 часа, без размазване. В същото време не изсушава устните, а леката формула оставя устните с усещане за кадифена мекота и комфорт. Автоматичната писалка с матово черно покритие е с удобен писец за прецизно нанасяне и дефиниране. Матови устни до перфектност!

Описанията на някои продукти просто заслужават да се прочетат. Така е и с това на червилото. Бих носила с удоволствие всичките седем цвята, в които се предлага. 040 HibisKiss-Proof е тъмно червен забележителен цвят. Много, много пигментиран мат цвят. При ядене леко се изтрива от вътрешната страна, но пък ако не консумирате нищо, може да си издържи доста дълго време.


Много целувки и весела седмица на всички :)

0 коментара: