Rene Furterer LUMICIA

октомври 05, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Ехи :)
Как сме днес?
Подготвих този пост за всички, които харесват блестяща и здрава коса. Rene Furterer ни представи новата си серия LUMICIA, която обещава да "разкрие светлината". Интересното тук е, че в състава на продуктите има оцет, който неутрализира действието на твърдата вода и изглажда косъма, за да постигнем блестяща, лека и сияеща коса. Съдържа 100% натурални активни съставки и е без силикони.


Шампоан разкриващ светлина Rene Furterer LUMICIA



Tолкова розови, лъщящи и бонбонести опаковки винаги ми правят още по-голямо яба-даба-доо т.е. уааау кеф. Шампоанът е в мека тубичка, леко по-рядък е трябва да се внимава да не изтече прекалено много. Прозрачен е и с леко кисел аромат на оцет. Не е нещо нетърпимо, а и траем за хубост и прелест. Кефя му се на пълни обороти и не искам да му се вижда края, защото харесвам как стои косата ми след измиване с него.



Оцет за блясък Rene Furterer LUMICIA


Оцетът за коса ми се стори невероятно интересен и нямах търение да го пробвам. Чувала съм, че едно време нашите баби са използвали оцет, за да придадат блясък на косата си, но дали наистина е работило? Също така знам и за тайната на студената струя вода, с която обливаш косата си, за да бъде по-изгладена и лъскава. Колкото и налудничави да са тези примери, може би наистина действат. Ето, че вече са отживелица, защото има създаден истински продукт за тази цел, а именно оцет за блясък LUMICIA. Thumbs up, Rene Furterer! Good job! Лесно за използване - след измиване с шампоан се напръскват дължините, изчаква се малко, след което се изплаква с хладка вода. Казах си "оцет, да бе да", но наистна докато впръсквам осезаемо мирише дооста оцетено и киселичко. Супер готско е!

Кажете ми какво мислите за тях.
До скоро!
Целувки!

0 коментара: