Dove Love

декември 05, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Тааа-даа!

Да се насладим на нещо, което ни харесва е прекрасно! А сега е точното време да се отпуснем и да дадем воля на нашите най-големи желания. Наистина е време да се поглезим и помислим за себе си и хората около нас. Все пак е декември и като най-вълнуващият, уютен, сгушен и магичен месец трябва да си дадем от най-якичкото. Какво пък декември е само един път в годината. Това да се чувстваме добре в кожата си е едно от най-важните неща в студените месеци. Разбира се, че това се изразява не само да бъдем спокойни, усмихнати и ведри, но и тялото ни да е в ритъм. Лосионите, кремовете за тяло и всякакви подобни глезотийки са винаги от полза в мразовитите зимни дни. Хайде да надникнем какво имаме тук. Олио, крем и масажиращ рол-он за тяло.






Кремът за тяло и олиото за тяло са от серията Goodness. Тя съчетава омега масло, извлечено от Морски зърнастец със Cell Moisturisers™, които действат в сърцето на кожната клетка, изцяло хидратирайки кожата. Формулата включва изтънчен аромат, смес от кремообразна ванилия, сочен кокосов орех и мускус, както и свеж цитрус, енергизиращ джинджифил и плодови ябълкови нотки, съчетани с изтънчен букет от фрезии и франджипани. 






Dove DermaSpa Goodness3 Body Cream е с кремообразна и богата текстура. Носи нежно ухание, което се запазва и върху кожата. Разнасям хубаво по цялото тяло и изчаквам да попие. Омекотява много добре и дава нужното на кожата, за да бъде добре подхранена. 






Dove DermaSpa Goodness3 Silky body oil. е напълно в тон с предстоящите коледни празници. Цялото олио искри от златен прашец. След като опитах олиото от синята серия, много исках да пробвам и златното, защото ми се стори още по-примамливо. Като консистенции са еднакви и представляват сухо олио за тяло. Разликата е в ароматите и това, че в златистото се виждат малки прелестни златни частички. Те са много дискретни и оставят леко сияние по кожата след нанасяне. Нанасям по цялото тяло и изчаквам да попие. Оставя кожата кадифено мека и чудесно ухаеща. 






Масажиращият рол-он за тяло е от гамата Dove DermaSpa Uplifted+. Тук можете да прочетете за още няколко продукта от същата серия. Тя предоставя дълбоко проникващо хидратиране и подхранване, което е ключово за видимото възвръщане на еластичността и стегнатостта на кожата. Иновативният рол-он серум подобрява устойчивостта и еластичността на кожата с неговото нежно масажиращо действие. Има изтънчен аромат на танцуващи водни лилии и краставица, освежени с листа на зелена теменуга, съчетани с чувствено сандалово дърво, индонезийско пачули и сладък мускус.


Опаковката му е много интересна, защото накрайникът притежава три рол-ончета, които спомагат за разнасянето на продукта по кожата. Първо трябва да завъртя накрайника, за да го отворя на положение on, след което леко натискам тубичката. Така докато излиза количеството серум, въртя рол-она с кръгови движения, за да го разнеса. Използвам го най-вече върху дупето и краката. Консистенцията му е много лека, по-скоро гелообразна, безцветна и почти не се усеща върху кожата. Има доста осезаем приятен аромат, който усещам и след нанасяне. Попива много бързо и не оставя следи.



В момента Dove предлагат много атрактивни комплекти, подходящи за коледни подаръци. Имайто го предвид, ако още се колебаете какво да избере.
Весел ден и много целувки :)


0 коментара: