Dr. Derm Skin care

декември 03, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте, приятели!
Бях споменала за хиалуроновата мания,която ме е обзела. Време е за още нещо много хубаво. Марката Dr. Derm успя да ме изненада с нови и интригуващи продукти. Три пъти хип хип ура за нещата, които следва да ви представя. В рамките на три месеца се доказаха пред мен и при всички положения трябваше да ви ги покажа. Оставям ви в тяхната компания.

Мицеларно почистващо мляко



Първото нещо е мицеларното почистващо мляко. Намира се в удобна опаковка с помпичка. Текстурата му е бяла, кремообразна, много мекичка и пухкава. Има съвсем лек и нежен аромат. Нещо средно между тоалетно мляко и мицеларна вода. Има за цел да почисти, тонизира и освежи кожата. Съдържа мицеларен комплекс, който абсорбира замърсяванията и перфектно дегримира без да дразни кожата. Може да се използва директно с кръгови движения, а може и с памучно тампонче, както правя аз. Нанасям малко количество върху тампончето и лекичко разтърквам и грима започва да се разтваря. Успява да премахне добре не само грима по кожата, но добре се справя и със сваляне на спирала и очна линия. Нужно е единствено леко да се притисне тампончето и да се изчака, след което с леко разтриване, спиралата просто остава върху тампончето. Мицеларното мляко може да послужи и за обиране на себума и замърсяванията по кожата. Оставя много приятно чувство върху кожата след използване. Кожата е мека, добре почистена, неизсушена и много свежа. 120 мл. за 26 лв. Повече за продукта - тук.

Фейс Лифт Крем

Dr. Derm ни предлагат и нежен крем-серум за бързо и дълготрайно обръщане на признаците на стареене. Той действа в две посоки – осигурява моментален и забележим стягащ ефект + повдигане на кожата и поддържане на резултатите в дългосрочен план. Формулата е обогатена с чист зехтин за подхранване сухи и дехидратирани кожи. Има лека и нежна феерична текстура с розов цвят и свеж аромат. Попива сравнително бързо и оставя лек воал върху кожата. Чувствам леко опъване и повдигане. 50 мл. за 29.00 лв. 

Серум Морски Перли

За накрая оставих най-, най-изумителното нещо, което бях опитвала наскоро. Елегантен серум за лице с комплекс, предотвратяващ стареенето. Добавените Хайвер и Морски колаген са капсулирани в уникална DuoPearl технология с 6 патента. Произвеждани една по една, перлите са като миниатюрни лаборатории: комбинират водорасли, пептиди, морски минерали и микроелементи за максимална ефикасност на съставката. Това е продукта, който истински ме развълнува, когато го получих и който привърши със скоростта на светлината, защото не минаваше и вечер без да съм го нанесла. Тук имаме серум, който е под формата на перли. Именно този серум подбуди любопитството ми към цялата серия на Dr. Derm. Прозрачната опаковка ни дава възможност да се насладим на тази чудесна текстура. Из прозрачния серум се виждат прекрасните бели перли. Приковават вниманието на всеки, който види серума. Наистина изглежда впечатляващо. Беше ми много интересно да разбера как точно ще успявам да ги нанеса. Когато лекичко наведа серума и натисна помпичката, перличките успяват да се натрошат. Получавам прозрачна течност, измежду която се виждат множество малки сребристи частички. Нанасям на лицето вечер след премахване на грима. Върху него нанасям нощен крем. Трябва хубаво да се разнесе по лицето, за да могат частичките добре да се разтворят и попият. Усещам мигновено стягане и опъване на кожата. Ефектът е толкова бърз и осезаем. Направо уау продукт. Уникално изглеждащ и с вълшебно действие. 50 мл. за 50,00 лв. Още можете да научите за него тук


Весел ден :)

0 коментара: