Estee Lauder Pure Color Envy Vynil

декември 13, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


За празничните моменти винаги избирам да подчертая своята усмивка с червено червило. В бляскавата празнична нощ това е най-добрия начин да се почувстваме специални, още по-празнично и да изпъкнем със стилна визия. Какво ни е необходимо? Рецептата за стил е много лесна и предполагам, че на повечето от вас няма да им бъде трудно да я изпълнят. Нужни съставки: една черна рокля, някаква наситено черна очна линия и класическо червено червило. Като цяло не обичам да се кича с различни джунджурии и именно поради тази причина, ще ги пропусна и в празничната нощ. Бих заложила обаче на едни красиви обувки. Така че към рецептата бързо добавяме чифт изтънчени (по желание: златисти/червени/черни/сребристи) токчета. Ето, че с лекота се сдобиваме с безупречна визия за новогодишната нощ. Лесно е, нали?

Червеното червило, на което се любувам от началото на декември и което подпомогна коледния дух да се загмезди рано-рано у мен е Estee Lauder Pure Color Envy Vynil. В тази черна и на пръв поглед обикновена опаковка се крие истинска експлозия. Междудругото винаги са ми допадали подобни изчистени и ненатруфени опаковки. Придобивам толкова празничен вид и ми става толкова готино на душичката, когато съм с това червило. Постоянно ме изкушава и просто не мога да се стърпя да не го нанеса всеки път, когато излизам.


Зашеметяващ блясък и супер покритие!!! Да, да, това е Pure Color Envy Vynil! Моето е в супер празничния цвят 02 Controversal. Нещо средно между червено и оранжево. Класическо светло червено червило с една идея към оранжево. Консистенцията е между глос и гел. Много мека, лека и супер пигментирана текстура с нежничък сладникав аромат. Стои като лак върху устните и им придава божествен гланциран блясък. Сякаш всеки момент ще капне. Има блестящ ефект, който създава мега сочни устни. Просто казваш "уау" и стоиш и се оглеждааааш ли, оглеждаш. Определено е дълготрайно и се задържа върху устните часове наред. Ако ядете или пиете, единствено блясъка леко пада, но устните продължават да са си огнено червени. В края на вечерта дори се налага да го почистя с тампонче с мицеларна вода. Когато съм с него събирам погледите и обирам овациите. Получавам толкова много комплименти и въпроси "с какво червило си", че може би всички ме гледат единствено в устата. Излъчва толкова блестяща елегантност. Изключително подходящо за перфектна визия в новогодишната нощ. Също толкова подходящо за носене и ежедневно с весел коледен пуловер. Няма да останете незабелязани с него. Било на забавна разходка по снега, на чаша чай с приятели в уютно кафене или на мезенце и винце на коледните къщички. 
Предлага се в четири много празнични цвята - Controversial, Shocking, Burn, Ripe на цена 52 лв. Червилата могат да бъдат открити в представителните бутици на Estee Lauder в София и в парфюмериите за селективна козметика в цялата страна (сред тях са Douglas, Beauty Zone, Sephora).

И отново - Estee Lauder Pure Color Envy Vynil = блестяща елегантност! 
Помогнах ли ви с избора на червило за предстоящите празници?


Happiness is a good red lipstick & big smile!

P.S. В предния пост нося точно това червило :)

0 коментара: