My eyeliners treasures

декември 21, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладички!
Как е настроението? Коледа е само след няколко дена!!! Вече нямам търпение!!!

Наскоро споделих какъв ще бъде моя празничен грим в новогодишната нощ. Основно залагам на комбинацията от червено червило + черна очна линия. Класика, да, класика. За червилото се доверих на Estee Lauder Pure Color Envy Vynil в прекрасния празничен червен цвят Controversal. Очите реших да подчертая с любимите си черни очни линии на L´Oreal Paris. 
Неизменен любимец ми е L´Oreal Paris Super Liner Perfect Slim, като винаги имам една такава под ръка. Многократно съм писала за нея. Нанася се изключително лесно и ако сте новобранец с нея ще се научите и ще свикнете да правите хубава права линия. Писецът е изключително удобен. Може да се създава както по-тънка, така и по-дебела линия. Черното е наситено и плътно.


L´Oreal Paris Super Liner Ultra Precision също е течна очна линия. При нея трябва да топнеш писеца, за да се напои и тогава да начертаеш линията. Писецът не е тънък, а със средна дебелина и е сравнително мек. Отново оставя хубава плътна черна линия.

И двете поръчах от сайта за оригинални парфюми parfimo.bg. Там са на доста добра цена - 10.70 лв. В Perfumery Douglas & beautyzone Bulgaria например са около 15 лева.

И нека парти визията бъде блестяща!

0 коментара: