Wilkinson Sword Lady Protector System + Giveaway

декември 23, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!Днес ще ви представя един лимитиран подаръчен дамски комплект на Wilkinson Sword. Съдържа дамска система за бръснене Lady Protector System + 5 резервни ножчета + подарък дамска козметична чантичка от сатен. Lady Protector е система с 2 ножчета. С предпазващ гребен и удобна гумена дръжка против хлъзгане, които ви осигуряват спокойствие при работа. Овлажняващата лента е обогатена с екстракт от Алое Вера и Витамин Е, които успокояват кожата и не провокират досадните зачервявания.


Получаваме изключително удобно и комфортно бръснене с тази розовка сладка самобръсначка. Толкова лека, малка и удобна за държане. Спокойно успявам да премахна косъмчетата, като достигам до всяка извивка. Дизайнът й е плосък и това спомага за още по-големия комфот при бръснене. Косъмчетата се премахват с едно движение. Невероятно е как с тази мини бейби сламобръсначка получавам толкова гладък и копринен завършек. 


Дядо Коледа съвсем скоро ще потегли със шейната, за да трупа подаръците под елхите. Заедно с Wilkinson Sword като едни малки Дядо Коледовци имаме суперска изненада за един от вас. Запишете се тук, за да имате възможността да спечелите един Дамски комплект Wilkinson Sword като моя.

0 коментара: