Aura

Aura Luxury Dark Eyeshadow Palette & Aura Face Contour Palette Dark

януари 21, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте, сладки мои читаатеелии!!!

Запрятам ръкави, за да напиша този пост, защото бързам да ви покажа новите палитри със сенки и контуриращи четворки на Aura. Нямах търпение да излязат и да ги пробвам. Четох из нета за тях и ми изглеждаха невероятно попадение, а ето, че най-после са и при нас.


Aura Luxury Dark Eyeshadow Palette

Палитрите със сенки за очи се предлагат в две разновидности - Precious Nude (за нежен естествен грим) и Luxury Dark (за по-драматичен резултат). Моята е с по-тъмните цветове, въпреки че и другата изглежда уоу.


Опаковката е стабилна, изчистена и изглежда здрава. С размерите на мобилен телефон и дори веднъж ми се случи да я объркам и взема за телефона си :) Щраква при затваряне. За жалост лесно се драска, зацапва и остават следи от пръсти по нея. Има голямо практично огледало, което използвам и се усещам, че доста ме улеснява при нанасянето. Разбира се, притежава и четка. Много готско, че не е познатият апликатор, а двустранна четка с изкуствени косъмчета. Мега якото, Aura! Най-после получаваме използваема четка към палитра със сенки за очи. Юпи!


Палитрата има 12 цвята по 1гр. От едната страна са по-кафеникави, а от другата - в сиво-черната гама. Всеки цвят си има име. Преобладават матовите, но има и няколко перлени и един доста брокатен черен цвят. Любимите са ми матовите цветове. Като цяло комбинацията, която са сложили е много нестандартна. Има голямо разнообразие от нюанси, с които правя не само вечерния, но и дневния си грим. Всекидневно намирам и създавам всевъзможни цветови комбинации. Изключително меки, кадифени и гладки на допир. С добра пигментация са и лесно се изважда цвят. Сякаш някои цветове са по-пигментирани от други. Леко се разпрашват при вземане. Преливам ги с лекота. Добра издръжливост върху клепача, без да се събират в сгъвката и без да избледняват. Ако нямате подобни цветове и си търсите нова палитра сенки, погледнете я.  


 Aura Face Contour Palette Dark

Продължаваме нататък с контурираща палитра. Тя също е в по-тъмните нюанси. Не знам дали по-светлите биха ми паснали по-добре, но експериментирам с тази. Опаковката й е също толкова здрава и стабилна като на сенките и отново има голямо компактно огледало.

Имаме четири прахообразни цвята по 4 гр. Горните два са по-светли и са за фиксиране и хайлайтър (те са еднакви и в двата варианта на палитрите). Долните цветове са по-тъмни и се водят скулптуриращ и бронзър. Всички са с мека, кадифена текстура и имат някак си сладникав аромат. Трите цвята са матирани, а хайлайтърът е блестящ. Разпрашват се много, много малко. С бронзиращия и скуплтуриращия цвят трябва да се работи много внимателно и да се нанася пестеливо, защото са доста пигментирани (повече от светлите цветове). Иска се хубаво да се прелеят с четката, за да стоят добре и да изглеждат естествено. Може би при мен е така, защото ми идват малко по-тъмни за моята светла кожа. Прекрасно се комбинират цветово. Хайлайтърът е със златисто-розов отблясък и не е натъртващ и набиващ се на очи. Стои изключително красиво на лицето. Чудесен е! Разбираме се добре с палитрата и въпреки че е по-тъмният вариант мисля, че нанесена пестеливо и с малко повече преливане, стои идеално на иначе светлата ми кожа.

Палитрите са заредени в Лили Дрогерий и Елитис. Сенките са на цена около 25 лв., а контурите около 14 лв.
Имате ли намерение да пробвате някоя от палитрите и коя бихте избрали?

0 коментара: