Warm pleasure by Ahmad Tea

януари 09, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Навън е такъв замръз...
Не, че не знаете. Просто и аз да си кажа, че потрепервам като всички вас. Стоя вкъщи с дебелите чорапки и се сгушвам в топлото одеало. И като казах одеало, все по-популярни стават едни одеалца тип "русалка". Не знам дали сте попадали на тях. Ето как изглеждат: тук, тук и тук. Колко ли топлят като цяло, но пък са много ефектни... Просто си лежиш завита на леглото, а изглеждаш все едно си с опашка. :)))

Един ден в четири часа следобед пих греяно вино. Хаха, така де, да се стопля. Разбира се, не го правя всеки ден, но тогава беше наистиина много студенкоо. След това отново преминах към любимия си чай. Тези дни се наслаждавам на топлината на чайовете на Ahmad Tea. Моята майка получи няколко от най-хубавите вкуса за Коледа от моя приятел. За първи път ги опитваме, но доста се харесаха и докато бяхме всички у дома непрекъснато им се наслаждавахме. Виждала съм в Била и Кауфланд няколко вкуса. Тези били поръчани от аптеки Марви, където има всички видове на Ahmad Tea. Можете да ги видите тук. Опитахме шоколадово брауни, ройбос и канела, зимен чар (ябълка, канела, портокалова кора, карамфил) и цитрусов. Много плътни и наситени вкусове. Кутийките им направо ми приличат на кутии с бонбони. Имат и много яки картинки по тях.

Ahmad Tea Pyramid Desert - BLACK TEA, Шоколадово брауни, 15 пирамидки х 1.8 гр.

Черен чай. В иновативна опаковка - красива прозрачна пирамидка. С изтънчен аромат на черен шоколад. Съдържа смес от селектирани чайове от Цейлон и Асам.

Ahmad Tea FRUIT & HERB, Relax Зимен чар, 20 филтър-пакетчета х 2 гр.

Плодов чай с наситен аромат. Съдържа ябълка, канела, карамфил, хибискус, шипка /плод/, портокалова кора.

Ahmad Tea FRUIT & HERBAL, Relaxing Ройбос и Канела, 20 филтър-пакетчета х 1.5 гр.

Натурален билков чай с екзотичен аромат на канела. Релаксира и освежава. Без кофеин.

Ahmad Tea FRUIT & HERBAL, Цитрусов микс - Портокал и Лимон, 20 филтър-пакетчета х 3 гр.

Плодов чай с наситен аромат. Съдържа Портокал и лимон /парченца плод/.

Всички са с плътни вкусове и прекрасни аромати. Изключително реласиращи и отпускащи. Най-много ми харесаха зимният и този с ройбос. Шоколадовото брауни също не е за изпускане, но е доста силен ободряващ черен чай и е по-подходящ за сутрешните и обедни часове. Ahmad Tea са английски чайове. Не съдържат изкуствени аромати, оцветители и други добавки. Като цяло мисля, че съм опитала най-добрите от тях, но може би има и други, които не са за изпускане.

Вие имате ли си предпочитан Ahmad Tea?




0 коментара: