NIVEA

NIVEA Cellular Anti-Age

февруари 08, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Предстоят все хубави поводи за усмивки и подаръци. Знаете - 14ти февруари - Свети Валентин, а след това и 8 март... Време е за изненади, романтика, подаръци, мили жестове и всякакви сладости и глезотийки.

В този ред на мисли реших да ви покажа новите серумни перли на NIVEA, които според мен ще са добра опция за подарък. NIVEA обогатява семейство си от Аnti-Age продукти с иновативните Серумни перли за възстановяване на обема NIVEA Cellular Anti-Age. Те подпомагат възстановителните свойства на кожата и поддържат нейния младежки, сияен вид. 


А ако пък искате да подарите нещо по-така, то винаги бихте могли да добавите към тях и стилен аксесор от естествени перли. Подарете ѝ елегантност с Yuno pearls. Нежната гривна в перлено розов цвят е най-оригиналното допълнение, което може да се направи. Знайте, че ако сте решили да подарявате тенджера или тиган, най-добре подгответе нещо малко и блестящо, което да подрънква вътре, иначе...хмм :)


Забелязах серума на специално място в Лили Дрогерие. Има си отделно стелажче, където е изложен и тестер. Ако го мернете, можете да го пробвате, за да добиете повече представа за консистенцията и да усетите аромата.
Цената за 30 мл. е 29,90 лв. През целия месец ще бъдат намалени на 21.90лв.

0 коментара: