Мустела Бебе - Дермопочистващ гел за коса и тяло

март 22, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Отново е време за бебешки пост, написан с много любов за вас от моята приятелка с малка сладка бебка :)
Ето ме отново! :)
Вече е обяд! А аз сега успях да си отпия от кафето. Познато Ви е мами, нали? Малката толкова обича да си играе! Ден и нощ. След всяка изтощителна игра вечер й приготвям топла и пенлива баня. За тази цел започнах да използвам дермопочистващия гел за коса и тяло на Мустела.

Гелчето е много удобно, тъй като е две в едно. Нежно почиства кожата и косата на бебка и не дразни очите. Използвам го всекидневно. Има деликатен аромат –ненатрапчив. В състава му не се съдържа сапун, което компенсира изсушаващия ефект на водата. Това е важно, тъй като много бебки са със суха и чувствителна кожа. Благодарение на новата формула, обогатена с Avocado Perseose® - патентована активна съставка, дермопочистващият продукт за коса и тяло подсилва кожната бариера и запазва клетъчния ресурс.
Гел-душът на Мустела нежно омекотява и хидратира кожата благодарение на съдържащия се в него витамин В5. Трябва да добавя, че дермопочистващия гел е хипоалергенен продукт, което снижава до минимум риска от алергични реакции. Без парабени. Това трябва да се има предвид, особено при бебчета с по-чувствителна кожа. Друго, което ми направи впечатление в използването на продукта,че е икономичен. Моя приятелка е ползвала опаковката от 750 мл почти цяла година. Супер, нали? Опаковката е с удобна помпа-дозатор, което улеснява повече употребата на душ-гела. 
За да засиля хидратиращия ефект след всяка баня мажа бебка с подходящо мляко за тяло, което допълнително прави кожата й мека и хидратирана. При зимните бебчета добрата хидратация е важна, за да не се изсушава допълнително кожата през студените месеци.



ХоХо,Мамчето 

0 коментара: