Под душа с Nivea

април 27, 2017 Maia Georgieva 0 Comments



Юююхууу!
Тук ли сме?
Как я карате? Реших да се мерна и днес в блога :)

ОК, Nivea, успяхте да затрупате банята ми!
Освен, че са нови Nivea Silk Mousse, са и феноменални! Мога да изброя безброй причини за това! Това, което можете да си доставите с тях е единствено блаженство, мекота и нежни аромати.
Душ-пяните всъщност са душ-гел под формата на пяна /мус, поместен в алуминиева опаковка с помпичка наподобяваща дезодорант. Уха! Тук вече нямаме нужда от гъбка, за да си правим балончетата ние. Разтърсвайки флакона и натискайки леко помпичката, се сдобиваме с гъста, ароматна и пухкава пяна. Внимание! Натискайте внимателно, защото пяната набъбва и ако прекалите, можете да се озовете в центъра на пяна-парти. 
Избирайки фаворит измежду трите варианта, доста се колебая. Всеки е отличителен. Creme Care притежава аромат на типичното кремче Nivea, което всички познаваме и използваме. Creme Smooth пък има лек и фин цветен аромат. Докато Creme Soft е с деликатен аромат. Пяната нежно измива тялото. Ароматизира цялата баня и събужда сетивата ми. Кожата се усеща мека, безкрайно нежна.
Също така Nivea пуснаха и нова серия за косата. Hairmilk е специално създадена за структурата на вашата коса. Можете да изберете своите шампоан и балсам според това дали имате тънка, нормална или плътна коса. Формулата им включва млечни протеини. 
Аз се спрях на тези за нормална коса - ухаят наистина божествено и съм щастлива, че ги опитах. Този шампоан е един от най-добрите дрогерийни шампоани, които съм използвала в последно време. Определено съживява косата. 
Колко от новите им продукти са вече при вас? 
Можете да ги намерите в Лили и dm. 

Целувки :)

0 коментара: