Some favourites

септември 28, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Явно трябваше времето да се развали, за да седна и понапиша малко нови постчета в блога. Започвам с първия и ви представям няколко любимички неща в последно време.
Шампоанът, който използвам в момента е на Tigi Bed Head - Recovery Shampoo. Избрах него, защото е за изтощена коса, а знаете, че след лятото всяка коса има нужда от съживяване. Като всички неща на марката и той има супер откачена опаковка в ярък цвят и забавни надписи. Когато си сипя в ръката, се усеща силно цитрусово присъствие. Доста гъст, с перлен цвят и правещ обемна пяна.
Почистващото олио за лице с жожоба е първият продукт на българската марка PhytoEssence Biocosmetics, който използвам. Избрах именно него, защото ми се стори доста привлекателен на пръв поглед. Имам какво да споделя за него и мисля да го направя в отделна публикация с повече инфо за консистенция и ефект.
Скрабът за тяло с кафе "Сочна мандарина" на Optiat е божествено откритие. Ухае прелестно и оставя кожата тоолкова меека! Чудност! Повече за него можете да прочетете ето тук.
Дневният флуид на VICHY - Slow Âge е просто топ фаворит. Хареса се много и на моята сестра. От както го имам не ми е омръзнал и въпреки че понякога прибягвам и до други серуми/кремове винаги се връщам към него. Запомнящ се аромат и чудесна текстура. Повече можете да прочетете в ревюто ми за него тук.
Очната линия на NYX Professional Makeup - That's the point е под формата на писалка. Писецът е много интересен и е сплескан от двете страни. Тъкмо имах нужда от нова очна линия и тази се оказа перфектното попълнение. Лесно и бързо правя линията с нея. Достатъчно наситено черна и не размазваща се.
Глосът Colour Elixir Glossна Max Factor е в цвят 25 Enchanting Coral. Придава приятно розов не толкова плътен, а някак полупрозрачен цвят на устните с гланцов блясък. Не лепне и се усеща приятно. Не е особено издръжлив и бързо изчезва, но пък какво да искаме от един глос. За ежедневието е ок и общо взето последните няколко седмици все съм накипрена с него.
Uriage Hyseac 3-REGUL е оцветено кремче за комбинирана и мазна кожа с несъвършенства. Съвсем нов продукт и може да се намери по аптеките от началото на септември. През лятото не използвах фон дьо тени, а единствено подобни леки оцветени кремчета. Те повлияха много добре на кожата ми и смятам, че й помогнаха да "диша" повече и да се поизчисти. В момента залагам на това кремче, което ми е идеално. Леко е и не се усеща върху кожата. Не е особено покривно, но и аз нямам какво да прикривам в момента. Просто го използвам, за да изравня тена си, с което се справя идеално. Цветът е светъл и ми пасна. Може би няма да е подходящ за по-тъмна кожа. Консистенцията е доста гъста, с лек и приятен аромат. Идеален за моята бързо омазняваща се Т-зона. Не лъсвам изобщо и след няколко часово носене все още си е на мястото.
Всички продукти можете да откриете по аптеките или дрогериите. За мен е супер удобно да купувам козметика онлайн
Целувки и до скоро!

0 коментара: