Vivienne Sabo Спирала за артистичен обем Cabaret Le Chat Noir & Матиращо течно червило Matte Magnifique

февруари 19, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Vivienne Sabo е марка събрала в себе си парижки шик, женска суета, романтична история, екстравагантни опаковки, иновативни текстури, класически нюанси, достъпни цени.

Vivienne Sabo разказва история. Историята на една забележителна жена и нейния любим, живели в романтичните времена на 30-те години. Младата Вивиан е влюбена в съвършенството на живота и вдъхновена от него създава рецепти за красота. Завършила химия в Сорбоната, започва заедно с любимия си да сътворява чудеса. Дневникът й, сърцето на Вивиан, изписан с магически рецепти, попада в ръцете на човек, който съумява да разчете вълшебните й формули. И така Vivienne Sabo се ражда отново, за да изпълни живота ни с дъх на теменужки и да ни пренесе в наситената с магия парижка пролет. Едва появили се, продуктите от тази марка с лекота завоюват сърцето на съвременната европейка. Високо качество, емблематичен дизайн и разнообразие – това е Vivienne Sabo. Модерна козметика, разработена според съвременните изисквания и тенденции. Козметика, в която прозира романтичната френска душа.


Марката, вдъхновение от Париж, може лесно да се открие в повече от 500 градове с 12 000 магазини. Vivienne Sabó е символ на парижката жена. Тя е позитивна, спонтанна и се възхищава на хубавите неща в живота. Всеки продукт с марката Vivienne Sabó отразява парижкия стил и мода. Очарователна опаковка, лека текстура, впечатляващи френски имена и нежен полъх с виолетов аромат.

Продуктите, които пробвах са спирала за артистичен обем Cabaret Le Chat Noir Vivienne Sabó и матиращо течно червило Matte Magnifique. Представени са по толкова готин начин и самите описания на продуктите са супер завладяващи. Оставям да им се насладите сами, както и на моето мнение за тях.

Спирала за артистичен обем Cabaret Le Chat Noir Vivienne Sabó




Спирала от Колекцията Cabaret Le Chat Noir Vivienne Sabó. Колекция, вдъхновена от очарованието на известното парижко кабаре "Черна котка", което се е намирало в артистичния квартал Монмартър в Париж през 1881 г. Вечерите там минавали в незабравима атмосфера на празненства и авантюризъм. Художествена, привлекателна и грациозна, тази колекция е създадена за ценителите на дълготрайния мистичен грим. За да се вдъхновите опитайте да направите грима си в стила на черната котка! Брилянтен и очарователен! Мяу...
Спирала за артистичен обем Cabaret Le Chat Noir Vivienne Sabó придава: 
· Грандиозен обем на миглите и прецизно разделяне. 
· Лека и еластична текстура, която лесно се разпределя по миглите, без бучици. 
· Вашите мигли са завладяващи. 
· Пластмасовата четка е от специален материал Hytrel. Туша се разпределя равномерно, като придава феноменален сценичен обем на миглите. 
· Изключително изразителни мигли за парти.
Красивата златисто-черна опаковка на спиралата стои стилно и изглежда луксозно. Четката е пластмасова, със средна големина и лека. Тя е права, по-дебела в средата, а в края става по-тънка. Удобна е за нанасяне на спиралата и на горния и на долния клепач. Обожавам силиконови четки, а тази ми стана любима. Първото, което ми направи впечатление е, че прекрасно разпределя спиралата по всички мигли, както в средата, така и върху тези в края. Другото, което ми направи впечатление е, че разделя много добре миглите.  Сякаш направо ги сресва, като ги уплътнява и ги прави наситено черни. Създава хубав обем и дължина, като изглеждат много "сресани" без слепване. За цвета мога да кажа, че е наситено черен. Не се рони и издържа цял ден, като я премахвам лесно с мицеларна вода и тампонче. Цената й е 9,98 лв. ето тук.

Матиращо течно червило Matte Magnifique

Нейно Величество Женствеността! Истинска и мъдра, мила и гальовна, изтънчена, загадъчна и елегантна… И тъй топла и лека е, че неустоимо Ви се иска да сте с нея, окъпани от искрящи лъчи! Тя привлича, омайва и дава смисъл на живота… Неуловимата и нежната жена! На устните с матиращо червило Matte Magnifique тя е толкова модерна! А матиращите актуални за сезона цветове – последен писък на модата, я правят най-неотразима!
– Matte Magnifique комбинира великолепен матиращ ефект, усещане за кадифена мекота на устните, без никаква сухота и стягане!
– Гарантира нежно усещане за устните, а класическите матови нюанси със 100% цвят – идеално подчертаване и оформяне контурите на устните.
След като покориха световните модни подиуми, супермодерните нюанси ще задоволят вкуса и на най-капризните дами. Истинска магия за вашите устни! Матиращо течно червило Matte Magnifique има приятен аромат на сладко от рози. 
Съвет: Нанасяйте червилото от средата на устните и разнасяйте към двата края. С удобния филцов апликатор червилото се разпределя идеално и се подчертава контурът на устните.
Matte Magnifique е в симпатична пластмасова опаковка с пухкав апликатор. Той позволява равномерно и плавно нанасяне на червилото. Текстурата му е много мека, гладка и се нанася като масло по устните. Ухае невероятно сладко и още щом доближа четката до устните си, усещам аромата му.  Покривността на червилото е прекрасна. Нанасям два слоя за плътен, натитен цвят. Придава матов завършек и стои много красиво, без да изсушава. Усеща се някак кадифено и много гладко върху устните. Дори мога да забравя, че нося червило. Моето е номер 217 - Marsala. Наситен, тъмен цвят, който е много подходящ за вечерни излизания. Цената на червилото е 11,98 лв. и можете да разгледате всички прекрасни нюанси тук

Целувки и до скоро!

0 коментара: