От любов към кожата с Laboratorios BABÉ

март 10, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Отново се чудя къде съм спала и защо не съм разбрала по-рано за BABÉ. В първия момент си помислих, че е бебешка козметика. Да, имат и бебешки продукти, но и не само. Бялата козметика, която представят е просто един път! Пробвах много от нещата им - крем за лице, мицеларен гел, мицеларна вода, душ гел, лосион за тяло. До каквото и да се докоснех си казвах "уоооу". Проверих марката в интернет и се оказа испанска, създадена през 1994г., в момента я има в над 40 държави. Копринени текстури, уникално нежни луксозни аромати и какво действие само. Нещата им не съдържат консерванти, алкохол, минерално олио, оцветители, парабени, алергени, сапун и аромати. Особено подходящи са за хора с чувствителна кожа и атопичен дерматит. Моята любов към марката определено ще е дълга!
Днес ще споделя с вас повече за най-новото попълнение на марката, а именно Hydro 24h Light SPF 20. Хидратиращ крем за лице с SPF 20, подходящ за нормална към комбинирана кожа. Притежава изключителна флуидна текстура. Тя е бяла, немазна и кремообразна. При допир с кожата направо се топи и попива в нея, а кожата ми се пръска от удоволствие. Не мога да не спомена и аромата му - божествен е, хора! Никога няма да ми омръзне да се мажа с крем с подобен аромат. Луксозен, нежен, премерен. Ако искам кремът ми да ухае на нещо - точно това искам да е! Попива мигновено и оставя кожата прекрасна - омекотена, нежна, хидратирана. В очакване на пролетта и лятото сме и смятам, че това кремче ще е чудесен спътник през този период. Време е да помислим за по-сериозна слънцезащита, тук имаме SPF 20, а текстурата му позволява да го нанасяме дори и в по-топло време без да лъсваме и да предизвиква омазняване. В момента ми е чудесна основа за грим.
Мицеларния гел и мицеларната вода използвам в комбинация и са другите две неща, след крема, без които не мога в последно време. Допълват се отлично. Използвам ги само вечер. 
 Първо премахвам грима си с тампончета и мицеларната вода Babe Micellar Water. Тя е прозрачна, без аромат. Разтваря грима мигновено. Особено спиралата. Забелязах това още първите пъти, когато я използвах. Мигновено премахва всичко без никакъв остатък. Не остава никакъв филм върху кожата.
Усещам я достатъчно чиста дори и само с мицеларната вода, но все пак винаги след това минавам и с мицеларния гел Babe Shoothing Micellar Gel. Той е прозрачен, със средна гъстота и уникален аромат. Има същия пленителен  нежен аромат като на крема. Две помпички са напълно достатъчни за цялото лице. Разпенва се съвсем леко. Усещането след гела е просто вълшебно. Кожата е толкова нежна, кадифено гладка, хидратирана, чиста и свежа. Нежното ухание се носи и дълго след това. Дори имам чувството, че съм нанесла някакъв крем за лице. Божествен е! 
Можете да откриете тези и много други прекрасни продукти на Laboratorios BABÉ на Facebook страницата им, както и в повечето аптеки.

Целувки и до скоро! :)

0 коментара: