BIOBAZA Детокс и ексфолиращ шампоан

април 04, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


 Здравейте, сладички! Как сте всички?
Знаете, че съм обсебена от неща за коса и много се кефя да изпробвам какво ли не. Когато от Verdemivida ми казаха, да очаквам пратка с техния най-продаван продукт тайничко се надявах той да е шампоан за коса. Пратката пристигна в уникална кутия с толкова яка декорация. Като я отворих се разнесе прекрасно ухание. Определено знаят как да презентират нещата, за да си кажеш "ехааа!".  Оказа се, че наистина са ми изпратили шампоан. Вътре открих детокс и ексфолиращ шампоан на хърватската марка BIOBAZA. Беше ми напълно непозната до този момент. Прочетох, че създават естествена козметика с фармацевтично качество. Продуктите BIOBAZA са адаптирани към чувствителната кожа, защото нямат консерванти, дразнители, изкуствени аромати (парфюми) или цветове. По време на разработването на продукта акцентът се поставя върху фармацевтичното качество и високата част от съставките от естествен произход. Точният дял на суровините от естествен произход се отбелязва върху всеки продукт. Продуктите BIOBAZA съдържат висококачествени активни съставки: натурални масла, растителни и етерични масла, екстракти и други.
Шампоанът е с 96% натурален състав и съдържа екстракт от листа зелен чай, морска сол, арганово масло, масло от розмарин, ментово масло, масло от пшеничен зародиш и масло от гроздови семки. Не съдържа парабени, изкуствени аромати и оцветители. Подходящ е за всеки тип коса. Препоръчително е да се използва един път в седмицата. 
Всъщност това е не само шампоан за коса, а и терапия за скалпа. Съдържа меки частици, които приятно масажират скалпа, почистват от ежедневните замърсявания и предотвратяват запушването на порите. Подхранващите натурални масла имат благоприятен ефект върху регенерацията на косата, растежа и блясъка. Както не веднъж сме чували, за да имаме хубава коса, от голямо значение е да имаме здрав скалп.
Пробвах шампоана веднага след като го получих. Първото нещо, което ми направи голямо впечатление е консистенцията. Тя е доста гъста за шампоан. Има жълтеникав цвят. В нея се крият множество златни частички, което я прави да изглежда златна. Уникална е! Изключително много ми допадна! Също така се забелязват и усещат при допир малки бели ексфолиращи гранулки. Това са всъщност ексфолиращите частички, които усещам между косата и пръстите си докато втривам и масажирам шампоана. Те имат благоприятно въздействие върху скалпа. Ароматът му е доста силен и свеж. Ухае на комбинация от нещо сладко и мента, като преобладава свежестта на ментата. Прави уникално богата и ароматна пяна. Оставя косата много мека и блястяща. Изглежда здрава и жизнена. Определено ме грабна!
Много ми напомня на Kérastase Chronologiste Revitalizing Exfoliating Care - ексфолиращата терапия за коса, която също има златен цвят и малки ексфолиращи частици.



Детокс и ексфолиращият шампоан е на цена 12, 90 лв., което си е супер за натурален продукт с прекрасни съставки и ефект. Вижте го тук. Сега можете да вземете комплект от ексфолиращ детокс шампоан + шампоан по избор на доста изгодна цена. Посетете сайта на Verdemivida.com, за да разгледате и още много други изкушаващи продукти.
Целувки и до скоро :)

0 коментара: